Lat söndag

Idag har vi roat oss med att göra nästan ingenting. Det har gått riktigt bra faktiskt. Djuren har fått mat (och jag har mockat hos hönsen) och även familjen har utfodrats. Åtminstone de som varit hemma dvs inte alls så himla många.

Däremot har vi haft besök av stadsbon Totte samt underhållits av Lasse i Dalen. Den senare stod för dagens underhållning: om hur man (eller närmare bestämt ens syster) kan ramla av en stillastående häst och råka ut för en gaffelsprängning som på ordinär svenska heter ont i foten. Det är tydligen ovanligt men man kan råka ut för det vid en s k underroterad landning. Jag som trodde det var meningen att man skulle sitta uppe på hästen. För att slippa tänka på landningen menar jag. Nåväl – ibland är det bra det att drälla runt och göra ingenting och under tiden hoppas vi att fossingen snart blir bra Mie!

6 reaktioner på ”Lat söndag

  1. Halloj!
    Jo lite konstigt verkar det allt! Men vissa gör ju vad som helst för att komma med i rekordböckerna! Jämfört med andra är det kanske inte så udda ändå 🙂
    Vad skönt med en slapp dag! Hos oss blev det i vart fall en slapp kväll, och en tidig blir det också! Har varit ute på festligheter – men är nog för gammal för sånt 🙂
    Ha det så gott!

    Gilla

  2. Det är inte fy skam att få drälla omkring och göra ingenting, men du har ju mockat och donat så det blev ju lite gjort i alla fall.
    Jag har bakat ett matbröd denna dag ett vanligt med lite sirap i limpaktigt.
    Kram

    Gilla

  3. Ja, alltså, det finns ju olika sätt att hoppa av hästen på…*skratta*
    Men jag kan ju konstatera att pälsglanset fungerade tillfredställande!!

    Har ridit sedan dess, i fredags, men hade sadel på hästen den här gången!!*skratta*

    Gilla

Lämna en kommentar