Praktik

Vi tar emot ca 3-5 praktikanter per år för kortare eller längre perioder enligt önskemål och överenskommelse. Du bör vara minst 20 år och vi tar endast i undantagsfall emot yngre personer. Målet är att ge grundläggande praktiska kunskaper i de olika arbetsuppgifter som förekommer på ett lantbruksföretag.

  • Workaway: som volontär arbetar du ca 4-5 timmar/dag 5 dagar i vecka i utbyte mot mat och husrum. Målet är att ge en unik upplevelse och erfarenhet för livet samt en praktisk utbildning i arbete på en gård. Sysslorna anpassas efter behov, intresse och kompetens. Kostnadsfritt för volontären och ingen ersättning utgår. Volontären står för egna resekostnader och försäkringar.
  • Praktik (internship): arbetsuppgifter och arbetstid anpassas utifrån behov, intresse och kompetens. Kostnadsfritt för praktikanten och ingen ersättning utgår. Mat och boende kan erbjudas mot avgift. Praktikanten står för egna resekostnader och försäkringar.

Mer information/ansökan: skicka ett mail till jenny@drefseryd.net eller använd nedanstående formulär. Berätta om dig själv, dina planer och vad du förväntar dig av din vistelse som volontär/praktikant.

2 reaktioner på ”Praktik

  1. Pingback: Bonde för en dag – säsongsavslut | Drefseryd Gård

  2. Pingback: Workaway 2015 | Drefseryd Gård

Kommentarer är stängda.