Dagens outfit

I dag är det lördag. Då får man äta godis. Konstaterade yngste sonen när han vaknade. Och det är klart man får. Så till 11-kaffet blev det både bulle, kaka och en fantastiskt (om jag får säga det själv) god Rocky Road Fudge.

Blåsigt men soligt och perfekt väder både för att rensa ogräs och plantera några lavendelplantor. Fåren har roat sig med att springa igenom ett stängsel och på eget bevåg bytt bete så där pågår reparationsarbete just nu. Tilda har varit och stulit hönsmat men det  hela slutade med att hon slank i väg med svansen mellan benen och två arga tuppar efter sig. Stor-Hjalmar & Lill-Hjalmar tar sitt arbete som flockens beskyddare på allvar även om det råkar vara en stor ridgeback som behöver en näsbränna.

Och så här snygg blev den godissugne sonen i sina nya kläder från norska Memini. Matchar perfekt med de blåa stövlarna som troligen ligger i nån rabatt nånstans. För när det är nästan sommar så får man går barfota. Lika självklart som lördagsgodis. Sådeså.

2 reaktioner på ”Dagens outfit

  1. Så kul han ble! Veldig hyggelig å se klærne vi har sendt fra vestkysten av Norge til Sverige – og nå går en liten gutt rundt på gården i MeMini outfit! Takk for et fint bilde 🙂

    Gilla

Lämna en kommentar