Favorit i repris – Rocky road fudge

Gott, enkelt och nästan nyttigt. Så här gör du: Klä en mindre form, ca 20×25 cm, med aluminiumfolie. En avlång brödform med smörpapper funkar också. Smält 200 gram mörk choklad gärna 80-90%, 200 g mjölkchoklad, 25 g smör och 397 g kondenserad mjölk i vattenbad. Använder du micron så sänk effekten så att chokladen inte bränns. Rör om då och då tills alls smält samman till en slät smet. Låt smeten svalna något och rör ner 1 tsk vaniljsocker. Blanda sist i 2,5 dl salta jordnötter och 2,5 dl minimarshmallows. Lägg smeten i formen och låt den stå i kylen minst 4 timmar innan du skär den i bitar. Om det mot förmodan blir något över så förvara fudgen i kylskåpet.
IMG_5366

 
Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Lantliv

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s