Studiebesök

Studiebesök är trevligt. Extra trevligt när nån vill komma till oss och hälsa på. Dagens gäster var från skolan Axxell som har utbildningar för både ungdomar och vuxna  inom  en mängd olika områden. Just det här glada gänget hade fokus på landsbygdsturism och var i Sverige för att besöka ett antal företag inom besöks- och aktivitetsnäringen.

Väldigt roligt att få berätta hur vi jobbar med besök och aktiviteter och minst lika roligt att höra om deras erfarenheter. Och naturligtvis önskar vi alla våra nya kollegor i öst lycka till med sina nuvarande och framtida verksamheter.

Receptet på fudgen kommer här: 200 gram mörk choklad, 200 gram mjölkchoklad, 25 gram smör, 397 gram sötad kondenserad mjölk, 2 tsk vaniljsocker, 2,5 dl minimarshmallows och 2,5 dl jordnötter. Klä en mindre form, ca 20×25 cm, med aluminiumfolie. Bryt chokladen i bitar. Smält över vattenbad choklad, smör och kondenserad mjölk. Rör då och då tills alltsammans smält samman till en slät smet. Låt svalna något. Rör ner vaniljsockret. Blanda sist i marshmallows och jordnötter – rör inte för mycket. Bred ut smeten i formen och kyl minst 4 timmar. Skär i rutor och förvara i kyl.

Axxell

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Lantliv

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s