Snopet #Blogg100 (85)

Har köpt och sålt saker på nätet sen urminnes tider. Känns det som i alla fall. Och aldrig några problem. Så då blir det lite extra snopet när man för första gången råkar ut för en blåsning. Frågan är om man ska se det som lärpengar och undvika såna affärer i fortsättningen eller som ett undantag eftersom de flesta människor är ärliga?

Både hästar och diverse utrustning har jag hittat på Hästnet och Blocket och det har gått alldeles utmärkt även vid förskottsbetalning. Några dagar senare har det dumpit ner ett paket med täcken, ridbyxor eller vad det nu var. Nemas problemas. När det var dags att inhandla en sadel till Anna Aida gick det dock åt pipsvängen. Så nu är jag 500 kr fattigare och Gurra får fortsätta rida barbacka. Nåväl – ingen idé att gråta över spilld mjölk eller förlorade pengar. Jakten på sadel till en minishettis går vidare.

Anna Aida

Annonser

3 kommentarer

Filed under Lantliv

3 responses to “Snopet #Blogg100 (85)

  1. mari

    Har du varit ens nära en passande sadel för en minirygg? Vår hingst har ca 25cm plats för en sadel, och alla 10″ sadlar har varit mycket större på underytan. Han ser ut som en liten kallblodig, har en bra manke och rak rygg och ingen stor mage, Ryttaren är av samma storlek med hästen, men sadeln finns inte.

    Jag kan inte tro att det inte finns sadlar. Kan du berätta mer om dina äventyr?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s