Alldeles för många tuppar i hönshuset så idag blir det tuppgryta till middag. Bonden nackade och fick hjälp av lill-drängen med styckningen och själv fick jag stå för tillagningen. Stekte delarna i rejält med smör, vitlök och bacon och sen har de fått koka (länge) med morötter, lök och lagerblad. Potatis och god sås till så blir det en riktigt bra söndagsmiddag.
20130303-145105.jpg

Tuppgryta #Blogg100 (40)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s