Marknadsföring

Kan vara både krångligt och dyrt. Som en- eller fåmansföretagare kan man känna sig liten och ensam när man försöker slå sig fram i mediabruset. Så glad man blir när man då plötsligt finner likasinnade! Och vad inspirerande och roligt det kan vara att arbeta tillsammans. Över en kopp kaffe (eller flera) så funderade vi (en caféägare, en fårbonde och en konstnär) på hur vi skulle kunna effektivisera vår marknadsföring och ge varandra draghjälp och framförallt att: kunna erbjuda våra kunder, gäster och besökare det där lilla extra.

Förutom att det blivit både billigare och bättre att jobba tillsammans så har vi väldigt roligt! Olika kompetenser,  infallsvinklar, målgrupper och arbetsområden gör att samtalen blir oerhört kreativa och den ena idén leder vidare till nästa. Resultatet hittills har blivit en gemensam blogg samt affischer och broschyrer som vi just nu distribuerar i närområdet. Är du nyfiken? Besök gärna vår blogg eller ladda ner en broschyr som även finns på tyska och engelska.

Annonser

2 kommentarer

Filed under Gårdsbutik

2 responses to “Marknadsföring

 1. Jättekul att det funkar med samarbete, vi försöker samma i Smedbyn, men det är lite trögt i början. Det är nog så man ska agera för att få maximal utdelning.
  Lycka till

  Gilla

  • Det gäller att hitta rätt personer med rätt inställning. För då kan det verkligen ge kraft & energi. 🙂

   Hoppas verkligen att ni hittar bra samarbetsformer i Smedbyn! Och hojta till om ni vill ha tips & idéer. 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s