Snart är det jul igen

Och julhandeln förväntas slå rekord. Vart tog den berömda finanskrisen vägen? Fast å andra sidan är vi jätteglada om folk lyckas hitta hit till vår lilla butik så här hålls tummarna för mer julhandel. Liksom förra året utökar vi det ordinarie sortimentet av lammskinn, tomtar & honung med bl a glögg, godis & presenter inför julen och vill man testa något mer ovanligt för glöggen så föreslår jag glöggkokta päron.

Annars är det hög tid att börja fundera på julklappar – om man nu sysslar med sånt. Riktigt nyttiga klappar finns hos Action Aid. Själv är jag en Girlfriend men det finns många andra sätt att hjälpa utsatta människor i världen. Vill man komplettera med mer världsliga klappar hittar du tips, inspiration & en massa trevliga erbjudanden här.

Enligt DN så är smycken en perfekt julklapp. Kan till viss del hålla med och varför inte satsa på ett riktigt unikt, handgraverat sådant från Susanne Staaf som inte bara är en av Sveriges främsta vapengravörer utan även gör fantastiska smycken och en hel del annat. Vill man förena nytta med nöje så passar man på att kika på hennes alster och lyssna på musik på Noble Art Gallery: LusseJazz & JuleJazz.

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Gårdsbutik

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s