Höstläsning – tävla om en ljudbok!

Tur att det finns ljudböcker. Annars skulle man förmodligen aldrig förkovra sin litterära sida. På dagarna har man fullt upp och på kvällen är man trött. Åtminstone jag. Till och från jobbet däremot så är det perfekt att lyssna på en bok. Sista veckorna har jag ägnat mig åt kommissarie Lynley och det har varit riktigt spännande. Enda nackdelen är att man inte alls har lust att kliva ur bilen och gå in till jobbet. Då sitter man kvar och lyssnar färdigt på kapitlet och så får kollegorna tycka att man är lagom knasig. Fast jag har upptäckt att det finns en till som sitter kvar en stund i bilen och det visade sig att han lyssnade på Vetenskapens Värld så där på morgonkvisten. Det är nästan ännu knäppare.

Nu råkar jag av någon outgrundlig anledning ha två exemplar av ljudboken ”Stråk av rött” av deckardrottningen Elizabeth George där kommissarie Lynley är ute och knallar i Cornwall. Så därför tänkte jag skoja till det lite och köra en tävling. Vill du vara med och tävla så gör du så här:

 1. Länka till tävlingen i din blogg alternativt tipsa tre vänner om du saknar blogg.
 2. Lämna en kommentar till detta inlägg och ge mig ditt bästa lästips för höstens mörka kvällar.
 3. Vill du ha en ytterligare en chans att vinna så tittar du in i vår webbutik och berättar i din kommentar vilken produkt som är just Din favorit.

Plätt-lätt med andra ord och detta kan du alltså vinna: ljudboken ”Stråk av rött” av Elizabeth George. 22 CD dvs drygt 28 timmars uppläsning av Stephan Karlsén. Tävlingen pågår t o m 31 oktober och vinnaren presenteras den 1 november.

5 reaktioner på ”Höstläsning – tävla om en ljudbok!

  • Bra deckare är följande:
   Det tredje tecknet, av Yrsa Sigurdadottir och
   Den som gräver en grav av samma förf.

   Njöt i fulla drag när jag lyssnade på dom,
   t.o.m vävstolen stod stilla då.

   Gilla

 1. Jag blir glad av mycket o särskilt de rödblommiga skålarna. Tänk att få sommarlängtan uppfylld varje morgon!

  Mitt bästa lästips just nu är Helena von Zweigbergks nya roman ”Sånt man bara säger”. Hon är väldigt bra på att fånga de ibland ovälkomna känslorna i våra relationer o hur man tvingas att ta ställning. Det finns ett driv och en eftertanke o jag längtar redan till nästa bok.

  PS Nu har jag tipsat tre personer om din härliga sajt med förhoppningen att det blir ringar på vattnet. Jag skall också framhålla den i min blogg på ICA-kuriren.

  Kram
  Birgitta

  Gilla

 2. Hjärtat får inga rynkor av Mark Levengood. Lyssna på den först och köp sedan boken. Hans röst kombinerad med att sedan ha det nedskrivet är perfekt!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s