Har vi inte. Det skuttar runt ett helt gäng i gröngräset och nu börjar de bli stora och fina dessutom. Några småttingar som är födda sent har vi också och de får nog stå på tillväxt ett tag till. På andra ställen råder dock brist på lammkött men för er som får tag i det så tycker jag att pistage- och dadelfylld lammytterfilé låter himla gott.
För övrigt så har även miljödebatten nått matbordet och nu kan man välja att äta klimatsmart. Och nej jag tänker inte bli vegetarian och äta tofu eller quorn. Lammkött från våra egna lamm som håller landskapet öppet och dessutom ger mindre miljöpåverkan i form av transporter är mitt klimatsmarta val.
Det tycker jag absolut att du gör rätt i. Det är närproducerat och påverkar inte miljön negativt alls nästan. Men quorn och tofu som säkert måste fraktas från andra ställen påverkar nog klimatet bra mycket mer än dina lamm 😀
GillaGilla
Du är inte bara snäll, utan dessutom klimatklok
GillaGilla
Japp, eget lamm är bäst =)
GillaGilla
Hoppas lamm från grannen räknas också. Om jag tar cykeln och hämtar den (efter slakten då, såklart).
GillaGilla