Mässa

Idag har vi varit på mässa: Elmia Lantbruk Djur & Inomgård. Pratat med både Swedbank och Handelsbanken, käkat varma kanelbullar och kall mjölk i LRF:s monter och haft en mycket trevlig och givande diskussion med Ida på LRF Konsult. Lantbruksekonom tror jag att hon var och vi fick många bra tips. Dessutom brukar hon då och då lura med sig maken (sin alltså) till Gränna så vi hoppas att du tittar in hos oss Ida, när du ändå är i trakten!

Sen har vi också tittat på vindkraftverk, fårklippning och diverse grindar och andra tillbehör, pratat gårdslakteri och mathantverk där vi bl a fick tips om Eldrimner samt åkt rulltrappa. Det där sista var dagens höjdpunkt – åtminstone enligt 4-åringen som genom tre olika hallar undrade om det inte skulle komma något roligt snart. Vilken tur att det gjorde det strax innan utgången. Så om ni såg en glad lintott och en lagom glad mamma åka upp och ner i rulltrappan på Elmia så var det vi.

3 thoughts on “Mässa

  1. Jenny Inläggets författare

    Precis – ibland ska vi nog ta efter barnen lite mer. Även det enkla kan vara roligt. Ungefär som julafton när det roligaste att leka med är paketens snören… 🙂

    Gilla

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s