Tävla & vinn

Nog för att det är roligt att tävla hos andra men klart vi måste ha en egen tävling! Eftersom det är höst och börjar bli kyligt så upprepar vi vårens succétävling och du har än en gång möjlighet att vinna ett tvättbart lammskinn som passar lika bra på golvet som i soffan eller varför inte i pulka eller barnvagn. Skinnet är grått och lockigt med en ull-längd på ca 18 mm. Läs mer om lammskinn och inspireras.

Hur  man tävlar? Enkelt: skriv några rader samt länka till tävlingen och butiken i din egen blogg och lämna en kommentar här varför just DU ska vinna. Använd gärna text och bild nedan. Har du ingen egen blogg är du välkommen ändå – du tipsar istället minst tre vänner om tävlingen och lämnar en kommentar med motivering. Tävlingen pågår t o m måndagen den 1 december så vinnaren kommer att få sitt skinn i god tid innan jul. Perfekt julklapp till dig själv eller kanske någon annan.

Skulle det vara så att du köper ett skinn under tävlingsperioden och dessutom har tur & skicklighet att vinna så får du naturligtvis pengarna tillbaka – lycka till!

Lammskinn från Drefseryd

Lammskinn från Drefseryd

Besök bloggen Livet på landet i Drefseryd där kan du vinna ett mjukt, härligt lammskinn från gårdsbutiken i Drefseryd.

Tävlingen är avslutad – vinnaren hittar du här.

304 kommentarer

Under Tävlingar & annat skoj

304 svar till “Tävla & vinn

 1. Självklart vill jag ha möjlighet att vinna det fina lammskinnet och jag har länkat till er på min sida. Vi bor i Lindome utanför
  Göteborg och här har vi en riktig köld håla så skinnet skulle komma till nytta här.

  Gilla

 2. Åh, jag vill självklart vara med att tävla, lammskinn är så fina, vackra och varma. Jag har skrivit om det i min blogg : http://djurens.wordpress.com/2008/10/22/ett-farskinn/

  Gilla

 3. Här har vi ännu en frusen Lindome-bo…
  De senaste åren har vi ”bomulls-sanerat” vårt hem om vintern: ullplädar, ullstrumpor, ja, hade det funnits lakan i ull hade vi nog haft det också… Och ett grått lockigt fårskinn har jag önskat mig i åratal!
  Hälsningar Annette

  Gilla

 4. Kall och frusen med njurstensbesvär, räddningen är här, ett äkta fårskinn ska värma min rumpa, så nu kan jag min gamla trasa i soptunnan dumpa

  Gilla

 5. Ems

  Fick när jag var liten ett fårskinn av min farmor! Var faktiskt ett av deras egna får! Men när jag vid 8 lärde mig hur tvättmaskinen funderade skulle jag ”bara” tvätta mitt fårskinn…. ni kan gissa hur det gick… inte bra!! De har inte längre några får och jag kan inte få ett nytt av henne – men kanske er?

  Gilla

 6. Ems

  Glömde skriva in min blogg….

  Gilla

 7. Jag är med och tävlar om lammskinnet.
  Jag har just fått höra att det dagis vår son kommer börja på har byggt en altan där alla barn sover ute, även på vintern. De sover ute tills det är mer än 10 grader kallt. När jag såg den här tävlingen tyckte jag det var ett ypperligt tillfälle att vara med, för vad skulle värma Melvins lilla kropp bättre än det här fina skinnet.

  Hoppas på vinst.

  http://molnboanna.blogg.se/2008/october/lammskinn.html

  Gilla

 8. sofia rydin

  Vore toppen att värma sina frusna leder, är reumatiker

  Gilla

 9. Självklart är jag och min lilla dotter på 8 månader med och tävla om ett gosigt lammskinn att ha i sparklådan under våra kommande vinterturer med sparken. Jag hade själv ett skinn so barn, det hängde med i samma sparklåda och sedan i kälken när vi var ute med skotern, sedan på älgpasset – men är nu pensionerat då det nästan var ulllöst på slutet… Har länkat i min blogg http://lurans.blogg.se/2008/october/lammskinn-till-sparkladan.html
  Så nu håller vi tummarna att vi får en tidig julklapp!

  Gilla

 10. Jag har länge drömt om ett lammskinn. Men som student blir det inte så mycket pengar över att köpa sådant för. Tänk om jag kan vinna ett nu. Det skulle vara lyxigare än lyxigt. Det skulle värma gott i själ och på rumpan 🙂
  Jag länkar till min blogg såklart!

  Gilla

 11. Fia

  Åh.. jag har länge velat ha ett lammskinn att sätta fötter på när jag vaknar och kliver ur sängen. Det är så fint och mysigt. Jag länkar så klart. http://publishme.se/52588/entries/article/preview/
  Hoppas så mycket på vinst! Ha en bra dag.

  Gilla

 12. Hej,
  Önskar jättegärna vara med om att vinna ett lammskinn. Har länge stått på min önskelista just ett grått och krulligt. Har sett att IKEA har en variant, men jag önskar ett ”riktigt” som vi kan ha i vår soffa där vi kryper upp och myser nu i höst och vintertider.
  Givetvis länkar jag.
  Hälsn. Lotta

  Gilla

 13. ela

  Jag skulle gärna ville vinna lammskinnet. Mysigt att kunna värma sina frysna fötter vid den. Jag skrev om din tävling på min blogg, ligger som bild vid sidan.
  Många hälsningar / ela

  Gilla

 14. Hejsan! Det var länge sedan jag sydde ett par fårskinnstofflor och det kan nog vara dags igen om jag vinner ett skinn. Kan vara kul att ta upp gamla kunskaper åter igen.

  Hälsningar Karin På Ösäter.

  Gilla

 15. Åh, det här vill man ju inte missa!
  Är en Fd. Lindome bo som numera bor i Gränna i ett gammalt kallt hus med mycket drag, skulle verkligen behöva ett fåra skinn att värma baken med!

  Har länkat till din blogg från min…

  Ha en super bra helg!

  *hoppas på en gnutta tur*

  Hälsningar Emma

  Gilla

 16. Jag skulle vilja vinna ett lammskinn att ge till min make att ha i bilen. Han lider av Mb Bechterew och mår inte bra av att bli kall om ryggen – ett lammskinn att vila rumpan på skulle vara perfekt för honom.
  MVH Anette
  Har länkat i min blogg!

  Gilla

 17. Camilla

  Hej!
  Jag vill gärna vinna ett fårskinn till mina 2 små hundar,Wilma & Ludde!
  Har tyvärr ingen egen blogg,men jag tipsar några vänner istället.
  Mvh Camilla

  Gilla

 18. Självklart vill jag vinna ett lammskinn. Jag länkar på min hemsida i högermarginalen.
  Jag är uppvuxen med får och hade då flera lammskinn/fårskinn från våra egna får. Mina föräldraar ha inte längre några får och med åren har skinnen gått åt och finns inte kvar. Jag skulle så gärna vilja att mina barn också får uppleva känslan av att känna det mjuka och varma mot sina kroppar.

  Gilla

 19. =)Jag vill vara med=) å helst vinna också…

  Motivering: för jag lovat min syster ett i julklapp som hon ska ha i sin hytt för att göra den lite mysig och ombonad. (hon jobbar på en båt).

  Men till mina lamms stora glädje lyckades jag sälja dem ”live” istället för att slakta dem.

  Länkar till din sida med bild!

  Gilla

 20. Lisa

  Hej!
  Jag vill självklart vara med och tävla om ett underbart skinn, ser underbart härligt ut, jag tipsar några vänner om er sida och tävlingen. nu är det bara att hålla tummarna

  Gilla

 21. Dricka teet
  och inspireras till kreativitet
  inte ens försöka låtsas att jag är en atlet
  utan bara sitta, ligga, somna
  på min
  aldeles egna matta i fårskinn
  oh det vore så bra
  jag mailar några vänner redan idag!

  Gilla

 22. Vilket härligt material, helt naturligt och mjukt, svalt och värmande beroende på luftens temperatur.
  Önskar att jag vinner den för då kommer jag och min vovve ligga på den framför brasan och blogga..
  lägger en länk till din blogg från min..
  /Yvonne

  Gilla

 23. Sabina

  Jag har tipsat 3 vänner för jag har tyvärr ingen blogg

  Jag vill vinna för att jag vill ge den till min älskade pojkvän i julklapp. Han är verkligen värd en sånt mysigt fårskinn. Jag hade ett när jag var liten och har kvar det fortfarande och han gillar det hemsk mycket. Jag vill att han ska få ett nu också, trots att han är rätt gammal. Men ingen är för gammal för att mysa på ett underbart fårskinn!

  Gilla

 24. Hejsan!

  Självklart vill man ju vara med och tävla om ett så fint Lammskinn! Vill vinna lammskinnet för att jag tycker att de är så otroligt vackra, gosiga och mysiga! Skulle så gärna vilja ha ett i soffan hemma då jag är så frusen och lammskinnet skulle värma mig 😉

  Hoppas hoppas!!

  Kram Sara

  Ps. Länkar i högerkanten på min blogg.

  Gilla

 25. lillatrollet

  Japp, nu är jag också med och tävlar! Varför just jag ska vinna? För att jag måste börja pendla med bil till mitt nya jobb (om jag får det) och då behöver jag något varmt och gosigt för lilla rumpan att sitta på kalla vinterdagar. Den delen av kroppen ska man ju som bekant vara lite extra rädd om 🙂
  Kul idé att ordna den här tävlingen!

  Gilla

 26. Eva

  Efter ha haft spöken i mitt hem i tre års tid (se min blogg!) så skulle det verkligen kännas ombonat och mysigt med ett lammskinn
  🙂

  Gilla

 27. jag tycker att ett lammskinn vore ett ypperligt kompliment till den pyjamas jag tänkt köpa till broren i julklapp. dels för att han har så kallt i sin lägenhet på vintern och sen eftersom det är jag som inrett den, så skulle det ju vara så snyggt i soffan oxå…

  http://leopardia.blogg.se/2008/october/vinn-lammskinn-hos-livet-pa-landet-i-drefsery.html

  Gilla

 28. Härligt, klart jag vill vinna ett lammskinn.
  Så frusna som vi i familjen är så har till och med hunden fått sej ett skinn, men det liksom fattas ett 😉 och det vore ju inte fel att vinna det.

  Gilla

 29. Frusen fembarnsmamma som man e´,
  får man i pulkabacken hänga me´.
  Ett vackert o gosigt skinn-åh vad vi ska mysa,
  mamma slipper om baken frysa.
  Vinner vi skinnet skulle vi alla le så rart,
  Så har jag på bloggen länkat såklart!!

  Hoppas vi vinner!1
  Kram Jeanette

  Gilla

 30. Hej,
  jag vill självklart vara med och tävla om ett mjukt och mysigt lammskinn. Tvättbart dessutom, kan det bli bättre? Om jag vinner är planerna att jag ska ha skinnet i min dotters vagn. Det blir varmt och gott när vi är ute på vinterpromenad.
  Jag har länkat om tävlingen på min blogg.
  / Petra

  Gilla

 31. Monica Fredriksson

  Åh,vad underbart att sätta fötterna på!!!
  Såklart man vill försöka vinna det mysiga lammskinnet.
  Kramar Monica

  Gilla

 32. Josefine Eriksson

  Hej!

  Har nu skickat iväg ett mail till mina bästa vänne rom denna tävling och även pratat med mina kollegor på jobbet – det betyder att jag alltså vill delta.

  Tänk vad mysigt det vore i en Gotländskas lägenhet i borås 🙂

  Gilla

 33. Så klart att jag vill vara med och tävla.
  När man som vi snart byggt klart sitt hus och sista rummet är inflyttningsfärdigt vore det underbart att få lägga i ett grått fint lammskinn i fåtöljen framför kaminen. Underbart till de härliga stunderna i vinter.
  Jag håller tummarna för mig själv och länken är inlagd på min blogg/ Eva-Mari

  Gilla

 34. Camilla

  Ett lammskinn vore toppen, det skulle värma hela kroppen… Huset vi bor i är ett riktigt ”fuskbygge” så det drar både här och där & därför skulle det vara underbart härligt, varmt & skönt med ett fårskinn i soffan så att man slipper frysa om rumpan…

  Har tipsat några av mina bästa vänner om denna tävling…

  Gilla

 35. Hej! Jag vill vinna ett lammskinn till min 6 årige son eftersom han är så avundsjuk på 2 åringen som har ett eget. Länkar på min blogg! http://mariasdagbok.blogspot.com/2008/10/godsigt-lammskin.html
  Kram Maria

  Gilla

 36. Hej!
  Jag är med och tävlar om skinnet. Jag hoppas jag vinner för jag vill överraska sonen med att styla till hans fotpall med ett skönt lammskinn.
  Jag har länkat dig på min sida http://malin-malinssida.blogspot.com/2008/10/jag-hller-p-och-lr-mig-hur-man-tvlar.html

  Hälsningar Malin

  Gilla

 37. Oh, vilket vackert lammskinn. Har länge drömt om att ha ett sånt i soffan så jag o lilla stumpan kan ligga och värma våra frusna rumpor där under de kalla vinterkvällar som väntar. Länkar genast.

  Gilla

 38. Veronika

  Jag vill gärna vinna ert fina lammskinn. Vi köpte ett i somras och blev beroende! Behöver därför ett till…..
  Har länkat till er på bloggen.
  Gå gärna in och kika!
  http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.4728417

  Gilla

 39. Alde

  Stickar massor och älskar ull!
  Är superfrusen och har sån himla ryggvärk, behöver värme, vore underbart att sitta på den fällen!
  Det var ett par anledningar till varför jag så gärna vill vinna det jättehärliga skinnet!
  Och det är länkat och klart på min blogg med bild och allt! I högra sidospalten…

  http://imagineit.wordpress.com

  Gilla

 40. Jag är med och tävlar! Jag vill övrraska sonen som ska få en skön sittpuff till sitt nya rum.
  http://malin-malinssida.blogspot.com/

  Gilla

 41. Hej, jag vill vara med och tävla. Jag vill överraska sonen som ska få en fin sittpuff till sitt nya tonårsrum.
  http://malin-malinssida.blogspot.com/

  Gilla

 42. Daniela

  Hej! Här snubblar man över en helt underbar tävling bara sådär! 🙂 Ett sånt fårskinn har legat på min önskelista länge men jag drar mej från att köpa ett varje gång för de är så himla dyra. Som studerande finns det inte många slantar över..Men här har jag ju världens chans! 🙂 Kanske tomten kommer tidigt i år? 😉

  Kram!

  Gilla

 43. Hej! Va härligt! Det är ju så mysigt med lammskinn..kan va skönt att ha ett i bilen..blir ju så kallt om rumpan i bilen!..
  Vill jättegärna vinna! 🙂

  Gilla

 44. Just ja…glömde säga att jag lagt bild med länk hos mig! 🙂

  Gilla

 45. Therese

  Fick en liten chock när jag såg alla Lindomebor som skrivit!

  Jag vill jättegärna vinna ett lammskinn! Just för att det är så himla fint och jag tycker det är mycket finare med ett grått lockigt lammskinn än IKEAs ljusa skinn. Det blir så smutsigt när hunden ligger på det. Vill väldigt gärna vinna, ha det gött! Länk och några rader i min blogg!

  Gilla

 46. Här i Norrland är det stort och vackert men det är allt lite småkallt mellan varven och med detta skinn skulle jag kunna värma mig både i soffan eller lägga framför den vackra kakelugn där det skulle komma till sin fulla rätt. Jag länkar till er från min blogg 🙂

  Gilla

 47. Hej! Jag vill gärna vinna ett skinn till min tonårsson. Att styla han´s rum med när vi gör om. M v h Malin

  Länkar i min blogg med bild!!!

  Gilla

 48. Hej! Om jag börjar frysa eller bara vill mysa, om jag längtar efter något ulligt, om jag vill se något fint och gulligt – då har jag mitt lammskinn- och den är bara min! Jag har såklart länkat med bild och information från min blogg. Varma hälsningar Madeleine

  Gilla

 49. Åh vilken mysig hemsida! Varför vill jag vinna det fina fårskinnet då? För att jag så himla gärna vill ha, men inte haft råd, att köpa ett varmt, gosigt fårskinn till vintern. Det skulle värma både kroppen och själen! Självklart länkar jag till er från min lilla blogg också, som ett nästa utflyktsmål kanske? 🙂

  Gilla

 50. Å såklart jag vill vinna!!:)
  Har en timmerstuga nära Klövsjöfjällen, och äger inte ett enda skinn! Skulle passa så bra i vår stuga. Så mysigt att lägga över en fotpall eller i en fotölj:)

  Har givetvis länkat från min blogg!
  Nu ska jag kika mer på hemsidan!

  Susanne

  Gilla

 51. Åh vilka mysiga lammskinn! Har en bebis här hemma och vad är väl mer användbart och gosigt än ett lammskinn! Vill gärna vara med och tävla om ett sådant. Har länkat till er från min blogg! 🙂

  Gilla

 52. Åhh vilket härligt fårskinn, skulle passa perfekt hemma i våran vita soffa, så mysigt att gosa in sig i så här i kommande juletiden!!!

  Länkar till er från min blogg!! Mvh Catrin

  Gilla

 53. Hej!!! Så klart man vill vara med o tävla om ett vackert fårskinn… Älskar skinn o skulle gärna ha ett i till i min soffa…. länkar hos mig…Kram Annika

  Gilla

 54. Våga och vinn
  Jag vill gärna bli med skinn!

  Detta skulle passa bra för min frusna kropp att vila på så jag håller alla tummarna för att jag har turen med mig.

  Länkar på min sida – självklart.

  Mvh

  Monica

  Gilla

 55. Är sjävlklart med och tävlar!

  Har skrivit en rad på min blogg! 🙂

  Gilla

 56. Cornelia

  Jag har tyvärr ingen blogg men jag har tipsat mina vänner om tävlingen!!

  Jag tycker att jag borde vinna eftersom att det vore den bästa julklappen till min farfar! Han åker mycket släde på vintern (han bor i Norrland) och då är det väldigt bra att ha att sitta på! Annars kan han ju ha den framför öppna spisen så att hans hundar får något mysigt att ligga på.
  Jag älskar min farfar jätte mycket för att han alltid ställer upp för mig och jag tycker att han är värd att få världens bästa julklapp i år! Han skulle bli så himla glad och jag skulle också bli glad för hans skull!

  Gilla

 57. Klart jag vill vara med att tävla om ett lammskinn som skulle värma både min kropp, hjärta och själ.
  Länkar till både blogg och butik eller var det samma adress, ska kolla det.

  Gilla

 58. Hej!
  Oj vad många kommenterer du fått!!!!!! Grattis till alla dem!!!
  Jag vill naturligtvis också vinna ett fårskinn, men min motivering är så lång att det blev ett helt blogginlägg i min blogg. Du får gå dit och läsa.
  fjäskar lite där 😉

  Gilla

 59. Hejsan!

  Jag vill gärna vinna ett vackert lammskinn till vår lilla dotter att ligga och mysa på i vinter.
  Jag har länkat på min sida.

  Trevlig söndag!
  Ulrika

  Gilla

 60. Soffan vår är gammal och tråkig
  men ekonomin är så svajig och bråkig…
  Vi behåller den gamla men klär den med ull,
  då får den ett lyft som av ädlaste gull!

  Ja, vi har redan praktiserat ovanstående suveräna tips, men det är så snyggt och mysigt så vi vill helst ha till fåtöljerna också…

  Gilla

 61. Fia

  Om 8 dagar flyttar jag in i mitt egna hus…. skulle varkligen vilja ha den mysiga mattan=) Skulle passa perfekt. Hoppas på vinst.

  Gilla

 62. Hej!

  Jag vill jätte gärna tävla om ett skinn… Vi har precis byggt ett nytt sovrum och har varit på jakt efter ett skinn eller två sedan tidigare. Det skulle bli hur snyggt som helst i vårt rum..
  Har länkat tävlingen till min blogg…

  Må gott!
  Kram Mimmi alias Mamma-Mu

  Gilla

 63. Annika G

  Åh så härligt varmt ulligt gulligt och mysigt och helt rätt.Jag vill ju bara äga…..
  mejlar my friends
  Ha det bra!
  gustafsson.57@hotmail.com

  Gilla

 64. Johan

  Det är så mysigt att sita i en fotölj med lammskin, får flaschbacks från min barndom där mormor hade en sån, vore kanon att få vara med och tävla

  Gilla

 65. Linda

  Lammskin är ju bland det härligaste att sitta och gosa i med en kopp te och en bra bok, så jag hoppas ju såklart att jag kan ha turen på min sida och vinna detta.

  Gilla

 66. Min man och jag öppnar snart en minikrog i vårt båthus i Ope vid Storsjöns strand. Ett vackert lammskinn skulle verkligen njutas och komma till sin rätt i BÅTHUSET OPE, Organic Private Exclusive. Vi hoppas därför innerligt att vinna ett skinn. Jag länkar till din tävling på min blogg.

  Gilla

 67. Här kommer rätt adress till bloggen. Nybörjare är vi alla i början……

  Gilla

 68. Åh! Vad underbart! Jag vill jättegärna vinna detta fina lammskinn! Jag har alltid önskat mig ett, men det har aldrig blivit av att jag har köpt något. Det skulle passa så fint till jul i vår gamla gungstol framför eldstaden.
  Jag länkar till tävlingen på min blogg!

  Kram Johanna

  Gilla

 69. Åh lockiga grå fårskinn är bland det vackraste jag vet!! Har länge velat ha ett sådant… Så jag vill gärna, gärna vinna :-). Har två små pojkar som vill ha det på sin bob och i vagnen i vinter för att inte frysa. Eller varför inte sitta på trappan på det och dricka varm choklad? Annars blir det även perfekt på skohyllan i hallen att sitta på när skorna ska tas på :-). Jag länkar till dig från min blogg. Kram, Anette

  Gilla

 70. Åh vad jag vill vinna ett sådant fint lammskinn!!! Vilken dröm
  kramkram M

  Gilla

 71. Min bebis tittar ut vid jul,
  därför skulle ett fårskinn vara kul…
  Tänk om jag ett fårskinn kunde vinna,
  då skulle vi riktig julstämning finna.

  Ett inlägg på min blogg finns nu hos mig
  jag önskar en god jul till dig

  Gilla

 72. Hej! Ett lammskinn skulle få bli min ”snuttefilt” att dra med mig runt i huset vart jag går! Tänk att få värma ryggen när jag syr, fikar, surfar eller tom kör bil!

  Länkar från min sida och hoppas på tur!!!
  /Kram Titti

  Gilla

 73. Mmm, ett fårskinn skulle vara fint att lägga nedanför kaminen som monteras inom kort.

  Länkar hit på min sida och håller mina tummar så hårt jag kan.
  /Carin

  Gilla

 74. ÅÅÅ utan detta Ullskin vill jag inte va
  Att kunna värma min min frusna rumpa varje da.
  Hur har jag kunnat klara mig utan denna innan kan man fundera över?
  Ja nu kan jag inte tänka mig annat än att det är denna jag behöver.
  För alla kommande frusna tider,
  kan nu denna ull värma, då jag kanske denna vinter genomlider.
  Ska genast denna tävling länka.
  Så hoppas jag att det är mig ni ullfållen vill skänka.

  Gilla

 75. Åh jag vill också vara med och tävla om ett fårskinn. Behöver ett till vagnen nu så att inte vår lilla bebis fryser i vinter!!!! Håller alla tummar på att det blir min lilla I som får värmas av ert fårskinn!
  Länkar hit från min blogg. http://www.strommingdesign.blogspot.com

  Gilla

 76. Jes

  ÅÅÅ jag vill oxå tävla om ett fårskin. Vi har haft ett som vart stulet ur vagnen 😦 (tänk att de finns såna människor)
  Så våran lilla kille behöver ett nytt att värma sig med i vagnen nu i vinter. Så jag hoppas att vi blir dom lyckliga vinnnarna 🙂

  Gilla

 77. Åh, så vackert! Jag är givetvis med och tävlar om en bit av Sverige till mitt Italienska hem! (Jag har en postadress i Sverige om det underlättar för er). Jag har också länkat på min blogg!

  Gilla

 78. Jag vill gärna vara med och tävla om skinnet. Vore underbart att mysa på i soffan!
  Jag har lagt in bild och länk till er shop i högerspalten på min blogg.

  Gilla

 79. Hej!
  Hoppas att det är min älskade westihund som får vila i hallen på detta skinn. Hon behöver en mysig fristad där inte dottern kan komma åt henne – och just nu är hallen lite kall 😦

  Gilla

 80. Då vi i dessa svåra finanstider blivit med hus,
  blir det svårt för oss att unna oss sus och dus.
  Vi kanske till och med får dra in på strömmen,
  ett litet fårskinn att hålla värmen med är då drömmen! 🙂

  Kramar Hanna

  Gilla

 81. Åh! Precis ett sådant fint skinn vi önskar till vår lilla dotters vagn. Vill inte att hon ska frysa nu när vintern närmar sig med stora steg. Lustigt nog så började hon igår (för första gången!) sjunga ”Bä bää, hnta hamm”, blev så glad för vi har bara haft äran att ha henne i ett halv år efter många års längtan. Hon är adopterad från Kina.

  Kram i kylan!

  Gilla

 82. Jag håller på att göra mitt IKEA-vardagsrum lite mer personligt och ett så vackert skinn skulle absolut göra skillnad. Jag länkar förstår:)

  Gilla

 83. Oj bloggadressen blev fel .com ska det vara:)

  Gilla

 84. En liten limerick kommer från mig:

  Ett vackert lammskinn från Drefseryd Gård
  var länge en dröm där vinden och kylan var hård.
  Att kura och mysa i allra skönaste fällen,
  är skönt för både katten och matte hela långa kvällen.
  Så nu hoppas vi innerligt att detta ska komma i våran vård.

  // Kramar i novemberkuret
  från Märit, som även har gjort en länkknapp på sin blogg 🙂

  Gilla

 85. Vilken härlig lammskinn! Har en 1-årig liten kille som sover dagligen ute i vagnen. På vintern skulle en sån där lammskinn göra susen och passa utmärkt i pulkan också! Jag länkar till tävlingen – hoppas jag har tur!

  Gilla

 86. Hej
  jag ramlade in på denna fina blogg via en annan blogg o s v……
  GIVETVIS vill jag vara med i tävlingen.
  Lammskinnet ska jag ha till min fotpall, den som jag ännu inte har fixat till eftersom jag inte vetat vad jag vill ha på toppen…men det vet jag nu! Tack vare denna tävling.
  ha det gott
  Anette ( som givetvis har länk på bloggen)

  Gilla

 87. Hejhej

  Jaag vill vinna för jag är urtrött på mina fulgula från Ikea 😀

  – Jenny *länkar*

  Gilla

 88. Å vilken fin fäll. Klart att jag vill vara med och tävla och dels för att den skulle bli så fin i min fåtölj. Jag länkar såklart hit!

  Gilla

 89. Eva

  Underbara produkter: Lammskinn är bland det mysigaste som finns -och en ren naturprodukt! Jag kan inte få nog av lammslinn -och skulle gärna bli lycklig ägare av ett nytt, mysigt, grått, lurvigt…Hälsningar // AngelPearls Eva

  Gilla

 90. Åh, det mjukaste och ljuvligaste av allt! Jag vill gärna vinna en fäll, eftersom de är så vackra och varma.

  Gilla

 91. Hej!
  Jag vill gärna vara med och tävla. Jag länkar i min blogg.
  Min motivering till varför jag vill vinna:
  Huset är dragit vint och nästan fallfärdigt
  jag brasan måste elda, så ihärdigt.
  Men ibland när orken tryter
  jag taktiken byter.
  Då jag i soffan slappar
  bland täcken av lappar.
  En grå och mysig fäll av ull,
  skulle göra värmen full.

  Ha det bra!
  Lina

  Gilla

 92. Lull lull och gull av ull
  då är öskelistan full
  för vad kan man mera behöva ha
  om man har ett fårskinn var da?

  Önskar vara med i din fina tävling!
  Jag har bild på min blogg. Välkommen att besöka
  http://www.lyckofroken.blogspot.com

  Kram A

  Gilla

 93. Jag vill verkligen vinna…….och med en yttepytte liten hemlis på väg vore det verkligen total lycka, eftersom vi inte alls vågat fira nåt än……
  kram, och jag måste bara säja att det är helt underbara bilder ni visar, har aldrig besökt den här sidan förr, men nu finns ni som favorit, det är ju rena sagosidan det här!!!!
  **Lisa

  (jag har både länkat och lånat foton, välkommen att titta in!)

  Gilla

 94. Åh, jag älskar fårskinn!!! Just nu funkar de flesta som liggplats för lilla G, så jag vill gärna ha ett till!

  Gilla

 95. Ja, varför skulle man inte vilja vinna lammskinnet. Om jag ska vara ego så skulle det göra sig perfekt i min vita fåtölj! Hade tänkt använda den inför kommande amningsstunder så då vill man ha det lite mysigt och varmt!

  Ha det bra!
  Linda

  Gilla

 96. Mikaela

  åhhhhhh ett sånt har jag gått och funderat på lääääänge men tyvärr så har min plånbok inte samma intresse. skulle just nu ligga väldigt vackert på min kökssoffa.
  vänligen Mikaela.

  ska absolut tipsa tre goa vänner.

  Gilla

 97. Sonia

  Vill helt klart vara med på utlottningen av fårskinnet. Har en plats som väntar på det…….

  Gilla

 98. Åh! Jag vill gärna vinna ett så fint skinn. Håller tummarna hårt att det blir jag.

  Gilla

 99. Lotta

  Ett lammskinn framför min kamin är precis vad jag önskar. Har egna får men de är mina gosefår så de lämnar då inte några skinn tyvärr.
  Hoppas sååå
  Klart jag länkar dig

  Hälsningar Lotta

  Gilla

 100. Glömde min bloggsideadress

  Gilla

 101. Hej hej! Vill också vara med och tävla om ett underbart lammskinn! Anledningen till att just jag ska vinna är att min lilla birmakatt SUNE och jag fajtas dagligen (nattligen) om det lammskinn jag redan har här hemma och som ligger som värmande och fin prydnad i soffan. Varje natt stjäl SUNE lammskinnet och drar iväg det till sin egen hörna i vardagsrummet. Kan vakna mitt i natten av ett släpande ljud då han kämpar för fullt att få det dit han vill. Lyckan skulle vara total om vi hade ett var, mitt i soffan och SUNE`s i sin hörna 😀 Och så får jag sova ifred med 😉

  Hälsningar Sofie

  Gilla

 102. Hej!
  Vill gärna vinna ett lammskinn för att kunna ge till min dotter i julklapp. Har själv ett skinn jag tar fram i höstmörkret o har att sitta på i soffan o vill gärna kunna ge henne den lyxen oxå!

  Vänligen
  Bibbi

  Gilla

 103. Carolina

  Ett härligt grått fårskinn stod överst på önskelistan både för barn 1 och barn 2, men något sådant blev det aldrig. Nästa veckan, närmare bestämt den 15:e november, är det dags för vår efterlängtade 3:a. Vore underbart om det lilla knytet kunde få en härligt skinn i vagnen i vinter. Hoppas och längtar.

  hälsningar
  Carro

  Gilla

 104. Karin i Körsbärsgården

  Hej!

  Jag vill gärna vara med och tävla om ett mjukt och vackert lammskinn! Vår Lilleman har ett men inte Lillfia, så om jag skulle ha turen att vinna skulle skinnet bli en gåva till vår lilla piga.

  Önskar Dig en skön helg! 🙂

  Vänliga hälsningar från Karin.

  Gilla

 105. Hej,

  Vill jättegärna vara med och tävla! Älskar lammskinn det är så vackert och mysigt att ha i soffan.

  Hoppas att jag vinner!
  Trevlig helg, kram!
  Patricia
  http://www.lavendelovitaliljor.blogspot.com

  Gilla

 106. Hej!
  Jag vill också vara med och tävla om detta lammskinn.
  Min motivering är att jag är skinnlös… Önskade mig ett när jag fyllde år i oktober men fick inget. Nu håller jag tummarna för att jag vinner detta! Annrars får jag fölita mig på att Tomten tycker att jag är värd ett i julklapp!!

  Kram! Elna-Estelle

  Gilla

 107. Hej!
  Åh, vad fint det ser ut! också jag vill gärna vinna ett lammskinnet. Jag skulle ge det i present till Einar mitt barnbarn på 3 mån, det skulle passa jättebra i hans barnvagn nu i vinter.
  Med hälsningar
  Maria

  Gilla

 108. klart jag vill va med å tävla. vilken fantastisk fin pläd. så bra den hade gjort sig i mitt hem.
  hoppas på tur!
  länkar i bloggen direkt.

  Gilla

 109. Charlotte

  Jag vill gärna vinna ett så vackert lammskinn. Jag har redan två stycken men man kan inte ha för många, tycker jag. Men tyvärr håller min man inte med mig så han protesterar när jag vill köpa fler. Om jag vinner så ska det vara en julklapp till mig själv.
  Naturligtvis talar jag om för mina kompisar att det är en bra tävling på gång.
  Hälsningar
  Charlotte i Borlänge

  Gilla

 110. Åh, jag önskar mig verkligen ett grått och ”krulligt” lammskinn att lägga i vår grå soffa. Den värmen skulle vara välbehövlig för mig som tveklöst är norra Sveriges mest frusna person. Dessutom skulle jag älska att vila ögonen på det också. Så oerhört vackert!

  Gilla

 111. cissit

  Självklart vill även jag vara med och tävla om ett härligt lammskinn! Jag har skrivit lite om tävlingen och länkat från min sida!

  Gilla

 112. Pia

  Åååå nu höll jag på å missa nått:)..ett lammskinn..inte fy skam precis..vill jättegärna vara med i den tävlingen..nu skriver jag hos mej om detta…samt länkar..kram …från en ..frusen bloggerska i vardagsrummet…PIA

  Gilla

 113. Hej

  Jag vill gärna vara med och tävla om ett lammskinn. Motiveringen till att varför jag skall vinna är inte märkvärdigare än att jag har ett lammskinn och vill ha ett till för att kunna ha på golvet nedanför vår säng.

  Gilla

 114. Tösabiten

  Se det lilla livet
  som ännu vilar tryggt
  ska växa upp i lycka
  i hemmet som vi byggt.

  Han inget vet, han bara ser
  och känner lugnet när vi ler
  mot vaggan där han gunga
  och lysnna när vi sjunga.

  Ett lammskinn får han ligga på
  och vila sina ögon små
  och sina mjuka fötter
  när han har blivit trötter.

  http://enendadag.blogspot.com/

  Gilla

 115. Tösabiten

  Se det lilla livet
  som ännu vilar tryggt
  ska växa upp i lycka
  i hemmet som vi byggt.

  Han inget vet, han bara ser
  och känner trygghet när vi ler
  när han vi vaggan gunga
  och vi för honom sjunga.

  Ett lammskinn får han ligga på
  så mjukt och lent som går att få
  som värmer lillens fötter
  när han har blivit trötter.

  http://enendadag.blogspot.com/

  Gilla

 116. Klart att jag vill vara med och tävla, länkar till tävlingen på min blogg. Här kommer min lilla rimmande motivering:

  Lammskinnen från Drefseryd Gård är jättefina!
  Önskar så att ett par av dem var mina.
  Lammen har haft det bra på Scandinaviens vackraste plats,
  nu betar de på ängen i himmelens palats.
  Kanske om jag mot jultomten är riktigt snäll,
  han mig ger ett lammskinn på julaftonskväll!

  Gilla

 117. Skulle passa mig jättebra med ett skinn i soffan för mina kalla fötter nu till vintern…

  Länk till min blogg där jag länkar till er:

  http://pysseltrollet.blogg.se/2008/november/tavling.html

  Gilla

 118. Jag vill vinna lammskinn!
  Det skulle vara fint att lägga i en kär fåtölj som börjar bli lite tråkig i tyget.

  Gilla

 119. Mia

  Oj vad jag vill vinna. Längtar efter ett fint, grått fårskinn att ha i fåtöljen. Värmen och känslan från ett fårskinn tycker jag är helt oslagbar- fleeceplädarna kan dra nåt gammalt över sig. Dessutom är de vackra. Jag håller tummarna, och har skrivit ett inlägg om utlottningen på min stickblogg!

  Gilla

 120. Klart jag vill vara med och tävla om ett underbart fårskinn! Det kommer att passa perfekt till det växande lilla pyret som bor i min mage och beräkas komma ut i kalla Februari. Har länkat till tävlingen på min blogg. Håller mina tummar och det känns i magen att lilla pyret också gör det;)
  MVH//Anna

  Gilla

 121. Här kommer en till som vill vara med och tävla om ett fårskinn! Har en liten på 7 veckor och en storebror som gärna skulle ligga och gosa på det medans mor deras läser sagor i vinter! MVH Jenni

  Gilla

 122. Jag lämnade en motivering här igår. Nu har jag länkat till tävlingen i min blogg också! (-: /Helena

  Gilla

 123. Ja! Vi vill gärna vara med och tävla om denna skatt! Tänk att ha ett vackert lammskinn att sitta på under den långa, kalla, mörka vintern. Vi har naturligtvis länkat till er./ Granarna

  Gilla

 124. Hej!
  Klart man vill vara med på denna fina tävling.
  Varför ska jag just vinna detta fina lamskinn? Då jag aldrig brukar vinna några tävlingar så skulle jag hemskt gärna vilja vinna just denna. Den kommer pryda sin plats i soffan i vardagsrummet. Och kanske kommer den få besök av någon kissemiss som finns i familjen.
  må gott!

  //Cissi

  Gilla

 125. Hej!
  Jag tror att ett lammskinn skulle passa perfekt som sittunderlag för mina två barn som varje dag cyklas hem från skola/dagis i vår familjecykel.
  De sitter skyddade i lådan fram på cykeln, men det kan nog bli lite kallt om rumporna nu vintertid.
  Håller nu tummarna och har också självklart länkat i min blogg till er tävling! 🙂

  Mvh Anna

  Gilla

 126. Självklart vill även jag vara med och tävla om fårskinnet. VArför skall just jag vinna… för att skinnet skulle passa väldigt bra i vår nya soffa.

  Länkar till tävlingen på min blogg…

  Gilla

 127. Tänkte först rimma, sedan kanske skriva en limerick, men nu tror jag att jag helt enkelt bara skriver sanningen rakt ut – VILL HA!

  Har länkat till sidan i min blogg och lånade bilden, tack!

  /Jennie

  Gilla

 128. Mina katter Mini och Bonus älskar fårskinn, uppväxta på en fårfarm som de är och bor nu i en storstadsförort. Ett nytt vore inte fel. Tack för att jag får tävla 🙂

  Gilla

 129. Ping: Jag tävlar « Dagarna i mitt liv…

 130. Hej! Länkat och redo att tävla om ett fårskinn att lägga nästa lilla bebis på i vagnen. Skulle passa bra minsann… 🙂

  Gilla

 131. Bor i en lägenhet med svinkalla golv, så ett mjukt och varm fårskinn på golvet vore ju inte dumt!

  Gilla

 132. Kristine

  Hej! Oj, vilket drömpris! Jag har aldrig ägt ett lammskinn och att köpa ett ”fusk” duger inte för mig… så självklart vill jag vara med och tävla om ett från er! Tänk vad perfekt att ha ett sånt framför vår fina gammeldags kamin, härligt!. Tänk om jag haft ett sånt i vintras då vår by hade ett låångt strömavbrott och min sambo passade på att vara bortrest. Jag har ingen blogg men tipsar naturligtvis mina vänner om er och tävlingen.

  Gilla

 133. Hej! Ett grått fårskinn har jag ju önskat mig länge så jag är jättegärna med och tävlar!!
  Lägger in bild och länk på min blogg

  Gilla

 134. Mia

  Hej!
  Har ingen blogg men vänner är underrättade om tävlingen. Har hört att lammskinn ska vara bra att låta bebisar vila på, särskilt med tanke på platta bakhuvuden och kolik.. Sedan kan ju de trötta föräldrarna emellanåt få njuta av något mjukt och vackert i soffan.
  Vänliga hälsningar
  Mia

  Gilla

 135. Åååhhh ett grått fårskinn vill jag såå gärna ha! Det är mysigt och inte minst snyggt! Speciellt skulle det passa bra i min Vita kökssoffa, som jag inte har än… Letar efter rätt modell där…
  Men när jag läser många av de andras anledningar, med reumatiker och frusna små barn så inser jag att det finns de som skulle behöva ett fårskinn bättre än mig!
  Kram i höstmörkrets mys =)

  Gilla

 136. Ja, jag vill jättegärna vinna! Min motivering är:

  Jag skulle bli så glad att prova och sova på ett så fint lammskinn, då jag hört att det ger god värme till en frusen kropp. Med min fibromyalgi sover jag alltid dåligt eftersom vi fibrosar inte har någon djupsömn, (REM), och är alltid trötta. Dålig cirkulation gör oss kalla och kyla i kroppen ökar värken och stelheten, så värme är den absolut bästa behandlingen:)

  Gilla

 137. Har tjatat o tjatat ppå sambon om att det enda jag önskar mig denna julen är ett fårskinn. tror inte att han kommer att uppfylla det, så denna tävling är perfekt för mig. Vill så gärna ha ett här i min vita soffa, blir så varm o gosigt!

  Gilla

 138. Såklart vill jag vara med och tävla! Ett grått lammskinn har stått på min önskelista ända sedan jag blev gravid för några år sedan. Än så länge har ekonomin endast tillåtit varianten från Ikea. Men den går ju inte att jämföra med ett rikigt!

  Gilla

 139. Åh så lycklig och varm jag skulle bli med ett sånt underbart skinn! Extra kul eftersom det är ifrån mina gamla hemtrakter.
  Länkar på min blogg!

  Gilla

 140. Hej!
  Jag är gärna med och tävlar, fårskinnet skulle vara vackert och mysigt i vår soffa här hemma. Det kunde få hålla mig sällskap alla kvällar jag är ensam och maken jobbar.

  Gilla

 141. Carina Dencker

  Naturligtvis vill jag pröva lyckan för att min dotter som bor så långt från mig i Göteborg; Vagnhärad ska få en sån fin sak. Länkar i handarbetalistan.

  Gilla

 142. Efter inflytten i det nybyggda huset börjar saker falla på plats, något jag verkligen önskar huset vore dock ett vackert grått lammskinn!

  Länkar till tävlingen på bloggen.

  Gilla

 143. Som föräldraledig har man inte mycket pengar att röra sig med.. Vi har länge pratat om att vår soffa skulle vara fin med ett gosigt skin nu i kylrusket. Få krypa upp i soffan, när barnen sover och se på en film tillsammans med sambon! Än så länge har vi endast unnat oss de från Ikea .. men inget går ju upp emot äkta vara ! 🙂

  Gilla

 144. Jag har drömt om ett äkta, grått fårskinn väldigt, väldigt länge. Tyvärr har jag inte råd att köpa ett så om jag hade turen att vinna vore ingen gladare än jag! Då kunde det värma sonens rumpa både i vagnen, i bilen och i pulkan.
  Har länkat till tävlingen här: http://visorfranvinden.blogspot.com

  Gilla

 145. Min motivering lyder: När alla andra börjar fundera på att jag nu börjar de bli lite små kyligt ute så de kanske är dags att ta fram långkalingarna. Då har redan gjort de, inte bara ett par utan vid de laget brukar jag har två par på mig både för att jag fryser och på tanke med min allergi mot kyla. Jag har alltid frusit och min sambo som aldrig fryser vill ha sovrumsfönstret öppet året om! För att att inte jag ska frysa ihjäl har jag ett extra varmt dun täcke, dun tofflor, en flanellpyjamas och en filt. Tyvärr kan jag ju inte ha med min sovfilt så då vore de perfekt att ha ett lammskinn när jag exempelvis är på hästtävlingar med min syster eller vid alla andra tillfällen jag fryser

  Gilla

 146. lillahusetibyn

  Hejsan!
  Vill väldigt gärna vinna detta lammskinn, vi väntar på vår bebis om 3 veckor, och skinnet skulle få pryda vagnen, sängen och bebis sittern! ÅÅh vad lilla pyret skulle mysa med skinnet, och vi skulle mysa bara av att se på pyret och skinnet i kombination! Bättre julklapp än bebis kan man inte få, men skinnet skulle vara på plats nr. 2!
  //Ann-Sofie

  Gilla

 147. Åh, så lyckliga vi vore om vi skulle vinna ett härligt lammskinn! Älskar långa promenader i alla väder, men är alltid orolig att yngsta dottern (1år) och yngsta hunden (en frusen liten dvärgschnauzer) ska frysa så hela vagnen brukar vara fulproppad filtar barn och ibland när det är riktigt kallt även hunden.. ett lammskinn vore underbart!
  /Sofie med barn och hund på blåsiga Åland!

  Gilla

 148. Jag vill gärna vinna ett fårskinn för att de ger en härlig allmogekänsla i hemmet kombinerat med moderna saker.
  Länkar till min blogg.
  Mvh Cilla

  Gilla

 149. Lillen vill gärna få sin rumpa varm när han sitter i sin pulka. Kram sari
  Ps länkar gärna i min blogg

  Gilla

 150. Hej!
  Att vinna ett fårskinn –
  det vore ju bra.
  Något så vacker vill jag gärna ha.
  Dottern blir glad med varm liten rumpa-
  hon åker gärna pulka min fina lilla stumpa.
  Om jag vann – vilken sanslös tur!
  Då har jag en väv som ligger på lur.
  Ett fälltäcke skulle det nog få bli-
  och vackrast i pulkabacken – det blir vi!

  Länkar så klart från bloggen – även om det vore bäst med noll konkurans! 🙂

  Gilla

 151. Angela Johansson

  Hej!!
  Jag har alltid önskat mig ett lammskinn i grått, så jag är gärna med och tävlar. Mvh Angie

  Gilla

 152. Hej Jag vill vinna ett gosigt lammskin till min son som han kan ha i vagnen. Tyckte nämligen att jag va duktig när han föddes och köpte ett på ikea som sen visade sig vara helt oanvändbart eftersom dom har kemikalier i sina så att man får inta ha dom i vagnarna. Så nu fryser han. Därför vill jag vinna. Och jag länkar så gärna. Kram Bollan

  Gilla

 153. Jag vill också vara med i utlottningen av lammskinnet – MEN jag har inget gammalt, dragit hus, inga små barn eller barnbarn, tänker inte ge bort det till någon, vill inte ha det i soffan eller i en kall bil, inte ute i nån pulkabacke, inte heller ha nån hund eller katt liggande på det utan jag vill ha det själv, som det sägs i TV-reklamen ”därför att jag är värd det”. Egoistiskt? Ja, kanske, men sant.
  Jag har länkat på min blogg.

  Gilla

 154. Jag vill också vinna ett mysigt lammskinn. Vi har inga barn som skulle kunna ha det i sin barnvagn eller pulka. Vi bor inte i kallare trakter i norr, utan mitt i skåne där vintern inte är så hård. Tyvärr har vi inte heller en brasa eller kamin som det hade kunnat ligga framför. Vi är däremot barnsligt förtjusta i lamm och får och ett lammskinn hade gjort sig på vår säng. 🙂
  Jag länkar.

  Gilla

 155. Min sexåriga dotter säger VARJE gång vi besöker IKEA att hon vill ha ett fårskinn till sitt rum, men jag vill ha ett mer rejält till henne. Tyvärr verkar ju alla sådana kosta skjortan så därför vill jag gärna vara med och tävla, för min dotter! 🙂 Att vi dessutom bor högt uppe i Norrbotten gör ju att vi verkligen kunde behöva det när vi befinner oss utomhus med! 🙂

  Hoppas på att vinna, och självklart har jag länkat till dig i min blogg! -> http://therre.blogg.se/2008/november/nu-vill-jag-vinna-igen.html

  Gilla

 156. Är det sant att man verkligen kan vina ett sånt fint skinn som bilden viasr? Har alltid sneglat på dessa vid olika marknader, men priset har hindrat mig från köp. Tänk att få äga ett alldeles eget att värma rumpan på när man sitter framför teven. Eller i bilen. Själv måste jag alltid släpa med mig en kudde till bilen! Nu får jag väl hålla alla tummar och tår att drömmen blir verklighet 🙂
  Har länkat i min blogg, ha en skön dag.
  Varma kramar Viveka

  Gilla

 157. Mileria

  Att vinna ett lammskinn vore perfekt för en frusenfot som jag.

  Jag har såklart länkat till tävlingen i min blogg:
  http://mileria.wordpress.com/2008/11/11/tavla-med-drefseryd-gard/

  Gilla

 158. Med hälften av fönstrena renoverade så drar det fortfarande lite kallt i vissa rum, där skulle den härliga fällen vara perfekt…men likså i pulkan och i vagnen när man ska ut och njuta av vintervädret med barnen! Jag länkar på min nya blogg! 🙂
  Ulliga kramar Karolin

  Gilla

 159. Jag vill vara med och tävla. Här har jag lagt länk till din tävling:
  http://blogg.zettervall.se/#post953

  Gilla

 160. Ping: Livet » Blog Archive » Vill ha!!!

 161. När jag sitter ute och trummar skulle det vara perfekt för min frusna rumpa att värma sig på! Så jag har lagt en länk på min blogg och håller nu tummarna allt vad jag orkar. Hoppas, hoppas, hoppas…

  Gilla

 162. Ett nytt Lammskinn för min lilla Nancy att ligga och mysa på.

  Gilla

 163. Jessica

  Trodde jag redan tävlat här, men det verkar inte så? Skickar igen, så att jag kanske kanske har turen att bli dragen! Väntar ”trean” när som helst så det skulle passa bra…

  Gilla

 164. Självklart vill jag vinna det härliga fårskinnet! Jag har ett vitt hemma från mina föräldrars gamla får, men jag alltid velat ha ett grått, krulligt och fint…
  Hoppas hoppas!

  Gilla

 165. Skogkatten Oliver önskar sig ett mysigt fårskinn i julklapp och har särskilt bett matte om detta då han älskar att ligga och mysa på ett varmt skinn.

  Gilla

 166. Åh så många vi är som vill vinna ett vackert lamskinn!

  Länkar på min blogg i marginalen.

  Kram Maud

  Gilla

 167. Anneli Ö

  Ända sedan jag köpte en gullig vit gungstol för några år sedan har jag ”sett” den framför mig med ett ulligt och mysigt lammskinn, men tyvärr har pengarna behövts på andra håll. Hoppas nu stort på en vinst.
  Jag har ingen blogg, men har tipsat mor, syster och väninnor. 🙂

  Gilla

 168. Cin

  Åh, de är så vackra! Jag har just ett sådant uppskrivet på årets önskelista, så vad skulle passa bättre än att vinna ett här. 🙂
  Jag har länkat från min blogg.
  Kram Cin.

  Gilla

 169. Självklart vill jag vara med och tävla!
  Varför jag ska vinna? Jag SLIPPER ju frysa ! Perfekt för en frusen 2-barnsmamma som mig! Spännande!
  Självklart har jag länkat i min blogg!
  Kram Malin

  Gilla

 170. Här har jag länkat till er tävling:
  http://blogg.sjalsverkstan.se/#home

  Jag sitter här och tänker och tuggar på min frukt
  Vilket roligt sätt att marknadsföra sin produkt
  All blogga har ju blivit väldigt mångas passion
  denna tävling värmer och ger mig inspiration
  Att lammskinnet kroppen värmer det går att lista ut
  passar bra i vintertider när året går mot sitt slut

  Gilla

 171. Annika Heimldah

  Jag har aldrig ägt ett lamskinn och vill gärna göra det.
  Min tandläkarräkning blev alldeles för dyr för att räcka till ett skinn också.
  Annika

  Gilla

 172. Jag har aldrig ägt ett lammskinn och vill gärna göra det.
  Min tandläkarräkning blev alldeles för dyr för att räcka till ett skinn också.
  Annika

  Gilla

 173. Malin EA

  En ljuvlig baby väntas till oss den 19 december,
  vi vill att han/hon ska ha det varmt och gott,
  i barnvagnen lammskinnet passar perfekt,
  för att värma babyn direkt.

  Gilla

 174. Hej!
  Jag vill vinna ett lammskinn, de vore skönt att ha i mysfotöljen nu när vintern gör sitt intåg här i norr(Piteå). Naturligtvis har jag lagt in er länk på min hemsida.Nu är det bara att hålla tummarna.
  Ha de gött

  Gilla

 175. Tänk att få vinna ett sådant vackert fårskinn. Jag vill självklart delta i tävlingen och kommer att länka hit från min blogg. Ett fårskinn är efterlängtat och ffa ett tvättbart som min lilla 3-månaders flicka skulle få ligga och gosa på om jag v.ann.

  Gilla

 176. carene bertheussen svensson

  När jag hoppas ni glädjer mig med vinsten, kommer jag som sett på min dotters blogg att detta vore årets julklappglädja henne med den. Läste hennes bloggoch såg ett helt underbart skinn där, jag har tippsat många vänner att söka upp er sida

  Gilla

 177. Vilken vinst!! Har under lång tid önskat mig ett vackert äkta grålockigt fårskinn att lägga i soffan och värmas av under kalla höst/vinterkvällar när jag njuter i soffhörnet med levande ljus och en varm kopp te. Ett vackert fårskinn skulle vara pricken över i:et och glädja både hjärta, kropp och sinne hos mig!!

  Så jag vill väldigt gärna ta chansen att vinna ett skinn, länkar både till tävlingen och er hemsida från min blogg!!

  Gilla

 178. Signe Holmgård

  Jag skulle verkligen vilja vinna ett riktigt lammskinn till våran efterlängtade januaribebis! Det kan bli riktigt kallt på vintern här i Skellefteå, och det finns väl inget som är lika varmt och mysigt som äkta lammskinn!

  Gilla

 179. Lillemor Andersson

  Åh, tänk om jag vann…. ett härligt lammskinn i favoritfärgen grått, har önskat ett hur länge som helst att ha i soffan och bara mysa in sig i, ljuvliga tanke. Har tipsat tre kompisar, (men hoppas jag vinner själv)

  Gilla

 180. Lillemor Andersson

  Önskar vinna ett lammskinn så himla mycket, det goaste som finns att mysa in sig i.

  Gilla

 181. Vitt är mitt. Grått att ge bort ;o)
  Min make Björn gör INTE skäl för sitt namn utan sitter och huttrar i soffan varje kväll nu när vintern närmar sig. Ibland är jag snäll och lånar ut mitt vita lammskinn till han men det håller ju inte i längden då jag sitter huttrandes kvar så för husfridens skull får nog Björnpälsen drygas ut med ett lammskinn i vinter.
  Och vad mer kan sägas än att: EN RIKTIG BJÖRN BÄR FÅRSKINN!!! *håller tummarna*

  Gilla

 182. Else IreneVvedvik

  Hei!
  Jeg vil gjerne være med i ”tevlingen” om dette skinnet.
  Har vært på jakt etter et grått fåreskinn lenge. Sønnen min på 13 år ønsker seg et grått fåreskinn og skulle jeg vinne dette, blir det julegave til han. Han er verdens snillest gutt; kjempeflink å hjelpe meg med mange ting. Derfor fortjener han virkelig å få en så fin julegave.

  Gilla

 183. sandra

  Jag önskar verkligen att jag blir den lyckliga….
  korsar fingrarna och hoppas….

  Gilla

 184. Jag ska flytta från slätten i söder till Sveriges mittpunkt i december, behöver ett mysigt lammskinn att värma mina fötter på efter att ha varit ute och pulsat i snön!

  Gilla

 185. Lena Kindberg

  Uliigt, gulligt, grått och flott skulle passa på min lott.!

  Lyckan skulle då bli stor, jag som är en liten mor. Då skulle vi bara ligga och mysa och aldrig mera frysa.

  Ett skinn skulle därför värma gott, så jag kan fortsätta att drömma om mitt slott.!

  Gilla

 186. Precis vad jag behöver till min lilla tjej´s vagn. Därför vill jag vara med och tävla.
  Här i skåne är det blåsigt och ruggigt, ett lammskinn skulle värma hennes rumpa gott! =)
  Hoppas på massor av tur nu *håller min tumme*
  Anna

  Gilla

 187. Lämnar länk på min blogg!

  Gilla

 188. vill gärna vara med och tävla, skall länka till min blogg om jag lyckas fixa dit den, varför jag skall vinna, 1.ny husägare till gammalt hus (kallt.) 2 . Ny bloggare. Och så gillar jag fårskinnet mycket, plus att med min mammapeng kan man inte köpa dyra fårskinn. Ha de bra. /sara

  Gilla

 189. Ninni

  Skulle passa så bra nu mot den kalla vintern att ha i sonens barnvagn. Varmt och gosigt och otroligt snyggt! 🙂

  Gilla

 190. Självklart vill jag vara med och tävla om ett underbart lammskinn! Har länge tänkt köpa ett, har stått och hållt i ett flera gånger, men min student-plånbok har inte velat prioritera det.. så vad kan passa bättre än att vinna ett? =) Länkar från min blogg!
  MVH /Anna

  Gilla

 191. Åh, så gärna jag skulle vilja vinna det ljuvliga lammskinnet! Om jag gör det ska det genast slussas vidare till vårt lilla barnbarn som bor i ett ganska så kallt och dragit hus i London. Visst skulle det vara ljuvligt att ha ett sådant skinn att mysa med och på?

  Lägger in en länk på min blogg om det här.

  Ha det så jättegott!

  Gilla

 192. Gunilla

  Min son är 15 år. Han fick ett lammskinn i doppresent av vår granne, köpt på Gotland av hennes gamla grannar. Användes flitigt i alla sammanhang under hela hans barndomstid. Någonstans fick detta lammskinn fötter igen och jag önskar att han kunde få ett nytt mjukt skinn som kan följa honom under hans tonårstid, som är ganska jobbig just nu!

  Gilla

 193. Självklart vill jag vara med och tävla om ett fårskinn 🙂

  //härlig fortsatt fredag!!

  // Frida

  Gilla

 194. Hej!

  Skulle behöva ett lammskin i sonens vagn nu då det börjar bli kallt ute. Vi bor uppe i norrland och här kan det bli rätt så kyligt, och sonen sover alltid ute i ur och skur. Har länkat till er på min blogg.

  Ha det gott//Lisa

  Gilla

 195. Önskeklappen sedan länge, jag vill väldigt gärna vara med i tävlingen.
  Det är dags för lite tur! Och en fäll när man går på tur…

  Gilla

 196. Tänk vad skönt det vore att om baken
  varm och go få vara,
  ruggig årstid galant klara,
  på fina fällen i bilen fara,
  tävlingstur jag hoppas bara,
  med denna usla ramsa
  jag på bästa sättet chansa
  vinner gärna fårskinns ullen,
  då mitt förra, tappade en full en

  (min kära make vid nyårsfesten:-()

  Gilla

 197. Ett lammskinn står högt på min önskelista, ull-frälst som jag är, men min studentekonomi gör att det kommer förbli en önskning länge till om jag inte har tur och vinner!

  Länkar från min blogg, och håller tummarna för mig själv!

  Gilla

 198. Åh vilket underbart lammskinn! Skulle gärna vilja vinna ett; skulle vara härligt att mysa med i soffan nu då pelletsbrännaren gått sönder (brr!)

  Ha en trevlig helg!

  Gilla

 199. Jag är en frusen VÄLDIGT NORRA SVERIGE- bo som skulle få stor användning av ett lammskinn. De är sååå mysiga!

  Vill vara med och tävla och länkar självklart!
  Kram A

  Gilla

 200. Anna

  Jag önskar mig ett sånt här underbart fårskinn, att borra ner fingrarna i mmm… Kanske har jag turen här annars får jag önska mig ett av tomten.
  Jag tipsar 3 vänner om tävlingen.
  Kram Anna

  Gilla

 201. Detta har jag publicerat på min blogg:

  Vinn ett fårskinn

  Finns det något mysigare än att sitta ute på ett fårskinn, dricka te och titta på hösten.

  Besök bloggen Livet på landet i Drefseryd där kan du vinna ett mjukt, härligt lammskinn från gårdsbutiken i Drefseryd.

  Det har jag gjort och hoppas hoppas.

  Ha en bra söndag
  Anneli

  Gilla

 202. Ett värmande lammskinn , vore inte fel både barnbarn o mormor kan behöva ett sådant i kylan…

  Jazza

  Gilla

 203. Jag anmäler mig också efter att ha klämt på dina skinn igår. 🙂

  Gilla

 204. marie

  Ååå vilket härligt lammskinn, vill så gärna ha ett härligt lammskinn i min gamla korgstol skull passa så bra!
  Ser att er gård är något jag måste ta med i kommande semester planer som besöksmål…
  Tipsar 4 av mina vänner om denna fantastiska tävling och sida och hoppas på tur!
  (har tyvärr ingen blogg)
  Kram Marie

  Gilla

 205. Mia

  Åh lite värme kan vi behöva i vårt lilla hus. Favoritfåtöljen börjar bli så sliten framför brasan så ett lammskinn skulle vara helt underbart lägga i fåtöljen så att den kan hänga med ett tag till.

  Jag länkar i min alldeles nystartade blogg. 🙂

  /Mia

  Gilla

 206. Oj oj oj, 206 kommentarer, och här kommer den 207:e som självklart också vill vinna ett underbart fårskinn!
  Sen jag var på Gotland i somras har jag gått och önskat mej ett eget fårskinn – fick bara med mej lite små pälsbitar hem.
  Och nu vill jag ”pimpa” en pall till vårt sovrum – och på den vill jag gärna ha just ett grått varmt gosigt fårskinn!

  Hoppas, drömmer och länkar om ett fårskinn! /Susilull

  Gilla

 207. Jag är gärna med och tävla och länkar absolut i min blogg.
  Jag vill gärna ha ett fårskinn, till fotöljen som man kan sitta på och värma ryggen när man varit ute i snö och slask. Det finns ingen bättre än ett får skinn till sånt. Sedan så tillhör det min abarndomsminnen på Gotland.
  Värmande hoppfulla känslor från oss.

  Gilla

 208. hejhej! vad kul med en tävling 🙂 jag vill så gärna ha ett grått lammskinn, för då skulle kanske vår kohudsmatta och våra två renfällar få en kompis att leka med 🙂 skämt åsido, jag älskar fårskinn och vinner gärna ett .)

  hoppfulla hälsningar Sara

  Gilla

 209. Vårt kära gamla sommartorp är nu stängt för säsongen, men vilken lycka det vore att ha det med till säsongspremiären tidigt i vår. Nåt varmt och gosigt som ger extra värme… Passar dessutom så bra in i stilen i det lantliga torpet från 1800-talet!!!

  Håller tummarna & hoppas på tur!!

  PS. Har länkat hit…

  Gilla

 210. Wow, synd att det är så långt till ert ställe, skulle gärna julshoppa i er butik på plats. Just nu får jag nöja mig att delta i tävlingen. I mitten på december kommer barnbarn nr 3 och jag skulle gärna se att det lilla undret fick något varmt och gosigt att ligga på!
  Hoppas och väntar med spänning, hälsningar Susanne

  http://www.trollmorsan.blogspot.com finns en länk till er

  Gilla

 211. Åh vilken underbar julklapp det skulle bli, skulle bli sååå glad om jag vann 🙂 Är fullkomligt förälskad i härliga fårskinn. Länkar i min blogg!
  Hälsningar Veronika

  Gilla

 212. maria gustavsson

  skulle hemskt hemskt gärna vinna ett vackert skinn. Jag har två barn och storasyster har ett eget skinn som används flitigt och nr två skulle gärna vilja ha ett också …

  Gilla

 213. Camilla

  Har under en tid kikat in i er webb butik,lille sonen behöver ett skinn i vagnen.Hade får hemma som barn och jag minns de härliga ”får kramarna”Hoppas nu på tur i den här trevliga tävlingen och tipsar mina vänner om den!

  Gilla

 214. Åsa Jonson

  Min önskan kanske går i uppfyllelse..?

  Gilla

 215. Ink

  Oh vilket tillfälle – att vinna lammskinnet jag funderat på att ge sonen i julklapp! Det skulle värma honom gott i barnvagnen nu när vintern är i antågande! Jag tipsar mina vänner! Och jag hoppas att jag snart får tillfälle att komma till gårdsbutiken på riktigt!

  Gilla

 216. mariannlostinline

  Lammskinn är underbart sköna och så vackra. Jag har inga små barn men innan barnbarnen kommer kan jag ju använda det själv. Länkar till dig!

  Gilla

 217. Malin

  Jag gick i många långa år och längtade efter ett eget härligt underbart doftande mjukt fårskinn. Slutligen så hade jag pengar och tillfälle och inhandlade ett allldeles eget, som jag njöt av varje dag vid sängkanten. Några månader senare, en sen söndagsmorgon, bar jag in frukost till sängen. Precis när jag är över fårskinnsfällen händer givetvis det som inte får hända. Botten går ur brickan och fällen blir full av filmjölk och glassplitter. Hur vet man alldeles sääkert att man fått ur allt glassplitter ur en långhårig fårskinsfäll? Ajöss älskade skinn. Nu har det gått flera år igen och jag längtar ofta efter den där fällen och önskar att jag hade råd att köpa en ny. Än har det inte hänt. Men jag fortsätter hoppas!

  Gilla

 218. Naturligtvis vill jag vinna ett fint lurvigt fårskinn. Då jag bor mitt ute i skogen i djupaste Lappland där snön ligger meterdjup på vintrarna och kylan biter i kinderna, skulle skinnet verkligen komma väl till pass som värmande underlag i soffan för min väl tilltagna rumpa eller som värmande underlag på det dragiga golvet som barnen så gärna vill ligga på för att se TV….

  Gilla

 219. Carin

  Detta lammskinn skulle våran lilla bebis som planeras födas 7 mars kunna mysa med i vagnen, eller varför inte framför öppna spisen?!

  http://frufa.blogg.se/?tmp=18163511

  Gilla

 220. Heli Mäntynen

  Jättejättegärnä vill jag vara med i utlottningen och vinna. Men så vill mångå andra också. Inte kan man vinna on man inte deltar.

  Gilla

 221. Kajsa N

  Finfint lammskinn !
  Vill gärna vinna lammskinn går ju att ha överallt, i soffan bvagnen bilen gott att ha !
  Blogglös Kajsa

  Gilla

 222. Maria

  Vill som många andra här gärna vinna detta fina fårskinn. Det blir dock inte till mig utan till vår älskade lilla dotter som nu snart ska byta till sittdelen på vagnen och där värmer den hennes lilla rumpa skönt. Skinnet följer självklart med i hennes bohag i framtiden om hon vill. Tipsar hela min adressbok om tävlingen 🙂 Ha det gott.

  Gilla

 223. HEJSAN!
  Min man tycker att 18 grader är en bra temperatur i vårat hus!!! Behöver jag säga att erat underbara lammskinn skulle bli min nya (inte man) men väl bästa vän i isslottet!

  Gilla

 224. Tina mys

  åhhhh myyyysigt att sitta och krylla in fingrarna i lockarna på ett goselammskinn. Finns det något så rogivande? Hoppas jag kan längta hem lockarna till mig här i Skåne.

  Gilla

 225. Niklas

  Min fru är tokig i naturliga lockar! Hon har visserligen mej, men jag är inte tillräckligt gråhårig än och vill inte ligga i kökssoffan hela dagarna…ha ha

  Gilla

 226. Kristina

  Hej,
  Om man är ensam och frusen kan ett lammskinn kännas som en sällskaplig och varm kram. För övrigt älskar jag att lammskinnet är grått, absolut vackrast. Jag har ingen blogg men jag kommer att tipsa alla mina vänner.
  Mvh Kristina

  Gilla

 227. Supersnyggt med grått lammskinn till allt vårt vita i huset! Jag vill gärna vinna! Jag länkar till er i min blogg!

  Gilla

 228. Självklart vill jag vara med och tävla om ett vackert lammskinn. Hos mig skulle det göra underverk i min gamla skinnsoffa som är hyffsat kall på vintern. Jag har hållit på och isloerat mitt eget lilla hus med allt vad det nu innebär hela sommaren för att få ner elkostnaderna och för att få upp värmen lite på vintern. Så ett fint lammskinn skulle verkligen vara fint i lilla huset, även sonen och rasbenen(katterna) skulle bli lyckliga!
  Jag har länkat på min blogg och håller alla tummar och tassar!
  Mvh Anna Carin

  Gilla

 229. Jag är med & tävlar om ett härligt vackert lammskinn!
  har länkat i min blogg!

  Gilla

 230. Lina

  Hoppas – önskar – vill!
  Eftersom att det enda jag önskar mig i julklapp är en fårskinnsfäll så vore det alldeles perfekt att få vinna denna. Den skulle göra sig perfekt i vagnen till ”lilla kotten i magen”, eller på vårt kalla golv framför öppna spisen där jag kan sitta med en kopp varm choklad, eller nedanför min fotölj så att jag har något att ha fötterna på då jag läser julsagorna.

  (jag har ingen blogg men tipsar en hög med väninnor som säkert lika gärna som jag skulle vilja vinna detta)

  //Lina

  Gilla

 231. Kicki

  Jag vill verkligen vinna , så jag håller alla fingrar jag kan. Tipsar några av mina kompisar som oxå vill vara med o vinna, så hoppas jag att jag kan ha detta tills min mor kommer till julen, hon som alltid fryser om fötterna 🙂
  Ha en riktigt bra dag !
  Kram Kicki

  Gilla

 232. Det finns inget vackrare är en grått ”långhårigt” fårskinn. Detta vore en UNDERBAR julklapp att de det lilla pyret i magen!! Håller alla tummar jag har!

  Kram Camilla

  Gilla

 233. Jag vill gärna tävla. Jag skulle behöva ett skin att lägga i min kökssoffa..
  Jag länkar på min blogg..¨
  /Gabi

  Gilla

 234. Här är länken till mitt blogginlägg där jag tipsar om tävlingen och även min motivering. Nu hoppas jag att jag vinner:)

  http://gekaeriksson.blogg.se/2008/november/lammskinn.html#comment

  Gilla

 235. Rebecca

  Tipsar ett gäng vänner om var man kan hitta och kanske till och med vinna ett ulligt gulligt fårskinn. Det ser alldeles underbart ut att mysa med när vintervindarna yr runt knutarna.

  Höstiga hälsningar Rebecca

  Gilla

 236. Jag är jättegärna med och tävlar och har såklart länkat från vår blogg!

  Vår älskade familjemedlem, hunden Boman, har en favoritplats; att ligga och sova på en fårfäll vi har hemma. Boman har blivit allergisk mot kvalster, så vi har fått ta bort fällen. Tänk om han kunde få en tvättbar fäll?!? Då skulle han kunna sova mjukt igen, eftersom vi kan tvätta den! 🙂

  Mvh
  /Addis

  Gilla

 237. Älskar fårskinn, så snyggt, stilrent och håller år efter år till alla möjliga ändamål! Nytta förenat med naturlig design!

  Vill självklart delta i tävlingen och länkar givetvis hit!

  Gilla

 238. ett härligt fårskinn för barnen att värma baken med i vinter, isåväl pulkan som vagnen, eller varför inte få borra ner fötterna i på sängkanten på morgonen. härligt.

  Gilla

 239. Självklart vill jag vinna ett mjukt och varmt lammskinn! Jag bor i kalla Norrland med tre barn, men har bara två lammskinn… Behöver jag säga mer? 🙂

  Gilla

 240. Hej på dig!

  Oj, här var det fint och mysigt!! Det är första gången jag är på din sida.

  Nu håller jag alla tummar som går att hålla för att fårskinnet skall få landa hos oss och förgylla vårt hem med sitt vackra yttre och våra rumpor med äkta värme.

  Hoppas, hoppas!

  Trevlig helg från oss!

  Kram ANKAN

  Gilla

 241. självklart tar jag en lott och hoppas på att vinna detta fina skin!
  Förhoppningsvis så kan jag få använda det i en liten babyvagn nästa vinter!

  kram kela

  Gilla

 242. Petra Alm

  brrrrr….jag sitter/bor på en liten ö mitt i östersjön. Vinden viner och vågorna är stora. att ha sin fötter på ett äkta lammskinn efter ett uppvärmande bastubad är det bästa jag skulle kunna tänka mig!

  Gilla

 243. Åh, skulle passa jättebra i min gillestuga ! Jag länkar bild och länk på bloggen och håller tummar och tår för att jag har tur och vinner 🙂

  Gilla

 244. Jag skulle bli överlycklig över att få ge mig själv en sån härlig julklapp, Visst skulle man kunna ge det till någon annan men det är nästan för bra för det;-)

  http://tavlingsblogg.blogspot.com/2008/11/lammskinn.html

  Gilla

 245. Tomas

  Perfekt att kanta krage och ärmar på min snygga skinnjacka!!!
  Kanske även räcker till en häftig huvudbonad, eller delar till den.

  Gilla

 246. Senast idag när jag och sonen var på ICA så tänkte jag på dina fina lammskinn. På ICA säljer de såna där skinn som de har på IKEA som jag alltid ”känner på” när jag är där. Men ingenting går upp mot ett -riktigt- lammskinn. Skulle vilja ha ett i soffan. Länkar i min blogg senare i kväll.

  Kram Helena

  Gilla

 247. Liz

  Vi bor i snörika och väldigt kalla Malmberget och skulle behöva ett härligt värmande Lammskinn på vår spark.
  Naturligtvis har du en länk sida hos mig.
  Kram och godnatt från Malmberget 🙂

  Gilla

 248. Jag skulle vilja ha ett lammskinn till mina katter. De älskar att sova på mjuka gosiga saker.

  Gilla

 249. Självklart vill jag vinna ett underbart lammskinn! Jag skulle vilja ha det på golvet framför sängen så jag kan köra ner tårna i det varje morgon när jag tvingar mig upp ur sängen!

  Gilla

 250. Ping: Tävla och vinn ett underbart lammskinn « Lightyliving

 251. Vi är Cornish Rex-katter och väldigt frusna av oss, så vi skulle bli jätteglada om vi vann ett lammskinn att ligga på i vinter!

  Tass från Aragorn och Imma, klosterkatter.

  Våran blogg har adressen: http://blogg.passagen.se/srcarina

  Gilla

 252. Självklart vill jag vara med och tävla om ett varmt, härligt lammskinn. Kan behövas för oss djupfrysna med värkande leder. Länkar gör jag oxå!
  /Helena

  Gilla

 253. Ett lammskinn står högst upp på min önskelista. Det skulle passa jättebra på den stora sittpuffen bredvid den öppna spisen här hemma. Självklart vill jag vara med i utlottningen!

  Jag länkar med text och bild från min sida!

  Gilla

 254. Stopp o belägg, jag vill också vara med! 🙂
  Jag är på jakt efter två lammskinn, kanske blir mitt första härifrån?!

  Jag har ingen ”tjusig” inredningsblogg men jag lägger in länken på något sätt på min sida (*fniss* är inte så bra på sånt här men jag ska fixa till det )
  //** Irene

  Gilla

 255. Självklart vill jag vara med och ha chansen att vinna ett nytt lammskinn. Ångrar som en hund att jag inte köpte ett till av min moster innan de gjorde sig av med alla sina får och lamm. Saknas nu ett skinn till godstolen i vardagsrummet.
  Har länkat tävlingen och lagt med bild på skinnet på min blogg.

  Gilla

 256. Kerstin

  Hej!

  Jag har länge drömt om ett grått lockigt lammskinn som jag ska lägga på vår gamla vita kökssoffa där både matte och hund trivs att sitta. Har länkat tävlingen och lagt med bild på skinnet på min blogg.

  Kerstin & Zack

  Gilla

 257. Oj så bra att jag hitta hit. Vill verkligen vinna detta, skulle passa bra i vår hall. Länkar på min blogg.

  Gilla

 258. ”Jag vill gärna vinna en fårskinnspäls
  anmäler jag mig här så går det säkert som på räls
  På Drefseryds gård kan man sådant vinna
  Skynda er alla – anmäl er nu för att hinna!
  Framför öppna spisen får det ligga gulligt,
  mjukt, varmt och riktigt ulligt…
  Hejja Jenny friskt humör – det är hon som vinna bör!”

  Länkar såklart på min sida också! Mvh Jenny

  Gilla

 259. Sällar mej till den långa raden av förhoppningsfulla vinnare. Ett lammskinn har jag länge önskat mej,
  att sitta på i soffan,
  att ha fötterna på när jag fryser,
  att lägga under de ädlare delarna på min dotter som måste hålla sig varm och go för att sedan kunna använda lammskinnet till det efterlängtade undret som bidar sin tid hos henne fram till våren,
  för att det är så vackert och skönt att ta på,
  för att det luktar så gott och hemtrevligt, riktig myskänsla,
  för att det helt enkelt är så fint.

  Kramar Birgitta och så länkar jag till dej.

  Gilla

 260. Har länkat i min blogg.

  Tänk att se mina små flickor sitta på lammskinnet brevid julgranen och öppna sina julklappar och titta på Kalle Anka.

  Gilla

 261. Du anar inte hur mycket jag vill vinna..
  Jag har en vitgungstol, helt utan dyna eller något för vi har nite hittat något annat än just fårskinn som skulel vara fint till den.
  Men jag har hela tiden tyckt att det var för dyrt. Att vinna ett hade varit så otroligt härligt, speciellt nu lagom till jul så man kan sitta i den och mysa ordentligt.

  Jag har självklart länkat
  http://finaelina.blogg.se/tavlingar/2008/november/farskinn.html

  Nu sitter jag här i min tomma kalla gungstol och hoppas 🙂

  Gilla

 262. Vill också vara med i tävlingen!
  Vi planerar att köpa en soffa (med divan) och då skulle lammskinnet ha sin givna plats på divanen.

  Gilla

 263. Anneliten

  Hej!

  Vilket härligt lammskinn! Jag köpte ett litet vitt till min dotter förra året, och innan det åkte ner i vagnen satt jag på den i soffan och mös. Har sedan dess önskat att lilla jag skulle få ett eget. Mammor borde ju också få vara varma?

  Kram Anneli

  Gilla

 264. Gunilla

  Kan aldrig få för många får- och lammskinn!
  Finns inget bättre för att sprida lantkänslan hemma.
  Jag ääälskar lammskinn helt enkelt.

  Bra tävling!
  Gunilla

  Gilla

 265. Bara råka hamna här å vips vad jag kände att jag ville ha det där skinnet!! Hoppas hoppas att jag vinner.

  // Sofia i östersund

  Gilla

 266. Lammskinnet skulle vara perfekt till min sexmånaders dotter som precis lärt sig sitta. Men våra golv är så kalla så det är ju synd att det ska hindra hennes underbara utveckling.

  (anettepaananen@hotmail.com)

  Gilla

 267. Hejsan.
  Jag skall snart bli moster för allra första gången i januari och det hade varit så underbart att kunne ge den lilla ett lammskinn som välkomstpresent.
  /Elin

  Gilla

 268. Haha…det är faster jag skall bli… 🙂

  Gilla

 269. Ååååh…ett sånt värmande skinn skulle behövas på min frusna kropp.
  Har såklart länkat till dig.
  Kram.

  Gilla

 270. Charlotte Ståhl

  Vill vinna detta vackra fårskinn till min dotter Elin 4mån. Det finn inget bättre att få ligga och snusa på i vagnen eller på golvet. Varmt på vintern och behagligt även på sommaren! En present som hon kan ha med sig hela livet!

  Har tipsat resten av familjen som älskar fårskinn (svärmor, svägerska och syster).

  Gilla

 271. Britt-Inger Hansson

  Jag vill vinna detta vackra fårskinn,till en liten ängel,mitt barnbarn.Jag älskar fårskinn,de är vackra,och det skulle vara underbart att hon kunde ligga och mysa på ett sådant.
  Har tipsat mina söner.

  Gilla

 272. Barbro Aumir

  Hej! Vill hemskt garna vinna ett varmt och gosigt farskinn! Har utvandrat till Islamabad, Pakistan sedan nagra ar tillbaka och det ar ganska kallt och ruggigt under vintern har. Bor i stenhus utan centralvarme, bara ett gaselement i rummen. Reser till min mamma i Sverige 10 december sa det skulle vara fin-fint om du skickar skinnet till henne sa det ligger dar och vantar pa mig nar jag anlander! 😉

  Jag har ingen hemsida men har skickat email till tre vanner med tips om din tavlang.

  Hoppas pa tur!

  Gilla

 273. jag vill vara med och vinna detta vackra lammskinn!
  hade varit perfekt att lägga i barnvagnen vintertid när det väl blir dags…

  jag har länkat här:
  http://hyperballad-poetry.blogspot.com/2008/11/tvla-om-ett-underbart-lammskinn.html

  kram jenny

  Gilla

 274. ÅÅÅÅ vilket fint skinn skulle passa ypperligt i vår sommarstuga framför öppnaspisen.

  Jag länkar till er naturligtvis.

  Snöiga hälsningar
  och ha en fortsatt bra dag
  Gunilla

  Gilla

 275. Jag vill så klart vara med i tävlingen =) Skinnet skulle jag i soffan, mysigt att gosa ner sig i under den kalla julen. Självklart har jag länk till bitikoch blogg på min egen blogg. Ha de bra. /Em

  Gilla

 276. Lisa

  Ett fint skinn är en perfekt doppresent och jag har tipsat alla mina vänner med småbarn om detta. Själv hoppas jag vinna ett skinn till min lilla dotter.

  Gilla

 277. Lilly

  Ååh,det vore som en dröm att vinna ett så härligt skinn!Skulle nog ha det som matta vid sängen att sticka ner mina frusna tår i…vilken underbar start på dagen!Eller kanske på min datastol..att luta min värkande rygg mot..värme =avslappning,vilket betyder mindre värk…drömmer! Tipsar förståss mina inredningstokiga vänner..bla.syster ruffa mfl.
  Mvh.Lilly

  Gilla

 278. Erika

  Jag satt här och letade runt efter återförsäljare av ett grått fårskinn och fann er hemsida! Vilka underbara skinn ni har!

  Jag vill gärna vara med i er utlottning av ett skinn för jag har lovat min dotter ”ett litet får” att sitta på i vårt kalla matrum nu när det lider mot jul. Vi har en gammal underbar träsoffa som vi idag inte använder för att den är både hård och kall. Soffan är speciell för oss då den räddats ur en eldsvåda och jag tror att den mörka färgen skulle ge perfekt kontrast till ert gråa skinn!

  Jag har mailat 3 stycken vänner och tipsat om er sida och er tävling!

  /Mvh E

  Gilla

 279. Selvsagt vil jeg være med og konkurrere om et lammeskinn! Selv har jeg hatt ett vaskbarn lammeskinn fra 1996 da ungene var små og de sov på det etterhvert som de kom til verden. Det er med oss overalt. I sofaen – i bilen på kalde dager – på tur. Jeg må ha det med meg siden jeg sliter med kronisk blærekatarr (blåskatarr) og ikke må bli kald om stumpen. Det hadde vært så fint å ha ett grått og fresht lammeskinn som kunne ligge fast i ørelappstolen min og varmet vinterrumpa mi.

  Gilla

 280. Emma

  Sitter och kikar runt bland bloggar för att hitta inspiration till julklappar bland annat… Julklappar som prioriteras denna jul är klappar till min gudson som firar sin första jul. Det bästa av allt är att de firar jul med våran familj denna jul!!! Jag vill vinna lammskinnet för att det skulle vara den perfekta julklappen till min lilla juvel Daniel. På det kan han mysa både inne och ute. Hoppas på snö till jul så vi kan vara ute och åka pulka och spark, vad värmer bättre än ett mjukt skinn?! /Emma (Jag har tipsat några vänner!)

  Gilla

 281. Jag är gärna med här och provar lyckan. Jag skulle jättegärna vilja vinna ett alldeles eget fårskinn därför att jag tycker det är det vackraste och skönaste material som finns. Ett grått lammskinn passar in i alla miljöer. Detta skinn skulle få värma rumpan på världens finaste Melker när han åker pulka och tjänstgöra som vackert stilleben och inbjudande sittplats framför vår braskamin.

  Jag länkar till tävlingen i min blogg:
  http://gladjeamnen.blogg.se/2008/november/annu-fler-tavlingar.html#comment

  Hoppas ni får en fin advent! Kramar kommer från Trosa.

  Gilla

 282. Anja Persson

  Har blivit tippsad om denna mysiga blogg av en florist i Älvängen. Min stora passion är att inreda med naturens egna gåvor. Har pysslat hela dan med att få adventsstämmning i huset! Jag har alltid önskat mig ett lammskinn som kan pryda soffan,där min man som har reumatisk värk kan värma sin ömma rygg efter en tuff dag! Jag vet att hela min familj kommer att slåss om vem som ska ligga på lammskinnet i soffan! Å, vad jag önskar att min stora dröm kan bli uppfylld
  av Er på Drefseryd Gård! God Jul karam Anja

  Gilla

 283. Jag vill såklart vinna jag med ! Iallafall ha en chans så jag ploppar in ett inlägg och länkar till dig !
  /Malin

  Gilla

 284. Jag vill också vara med och tävla! Det vore helt fantastiskt med ett skinn för dottern att sitta på under vinterns slädturer, inget annat värmer en liten rumpa lika bra. =)

  Ha en fin första advent!

  hälsningar Linda

  Gilla

 285. Inga-Lill

  Jag är gärna med i tävlingen om skinnet på bilden .
  Skulle behöva ett sådant i bilen och när jag är ute med sparken. Villket jag hoppas kunna vara efter min knäoperation.
  Trevlig första advent
  Hälsar Inga-lill

  Gilla

 286. Hej,

  Så klart vill jag vara med i tävlingen. Jag bara älskar lammskinn. Har ett vitt och önskar att få ett i grått också.. Lamskinnet skulle hamna på storrumsgolvet eller lillkillens rum bredvid sängen. Perfekt under vintern då det är kyligt på golvet då man bor i ett gammalt hus. Länkar till dig förstås.

  Hälsningar Ansku

  Gilla

 287. Hej.
  Ett lamskinn skulle vara den mest underbara julklapp till mig själv som jag kan tänka mig!
  Hej o hå!
  /Bente

  Gilla

 288. Om jag vann skulle jag lägga det vackra skinnet i min gustavianska gråmålade soffa så att mina två nakenkatter (av rasen sphynx) kan ligga och ha det varmt och gott i vårt dragiga gamla hus så här i adventskylan….

  Trevlig advent!

  Kram

  Flisan

  Gilla

 289. Åh vilken chans! Vilket underbart pris! Årets bästa i bloggvärlden, helt klart!

  Jag har länge önskat mig ett grått fårskinn! Jag kan tänka mig tusen användningsområden.

  Håller tummarna!

  Länkar i min blogg!

  Gilla

 290. Jessica

  Mitt i kylan, midvinter och motvind,
  ständig skymning, skuggan av en dag.
  Fårskinnet skänker dig all sin värme,
  underbart ljuvligt en kall vinterdag!

  Med hopp om att kunna ge min kära mor detta fårskinn!

  Mvh Jessica *tipsad och har tipsat vidare*

  Gilla

 291. Det är ännu några minuter till kl 24 när jag fann den här tävlingen. Vet att chansen att vinna är liten…speciellt när man skriver att man är så egoistisk att jag skulle vilja ha det där skinnet till mig själv och lägga i en fin gammal fåtölj.

  Jag länkar till er i min blog!
  mvh /Catja Bjermo

  Gilla

 292. Min datorklocka är 23.35 men ändå står det den första hos er.. 😦

  Gilla

 293. Laila

  Jag vill oxå vinna… så jag har något varmt och gosigt att ty mig till när katten tröttnar på mig.

  Gilla

 294. Lis

  Jag vill absolut inte vinna, är jätteallergisk. Man jag skulle vilja glädja världens bästa kompis Catja, med ett skinn. (Hittade länken när jag tittade till hennes blogg).

  Gilla

 295. Jag vill vinna för jag är bortskämd med att få sitta med ett lammskinn om fötterna på vintrarna och se film men sen jag flyttade hemifrån så har jag inget. Och dyra som sjutton är dom också..

  Länken: http://niini.blogg.se/2008/december/skinn.html

  Gilla

 296. Nina

  Vi har ett svart fårskinn i barnvagnen, men jag skulle vilja ha ett till pulkan/sparklådan också!
  Haar ingen egen blogg, men tipsar alla mina kompisar.

  Gilla

 297. Sist men inte minst!!!!!!!!

  Gilla

 298. Ping: Tävlingen « Drefseryd Gård

 299. Nette & Emmis

  Oj, sånt vill vi absolut vinna! Vi har länge funderat på vilket lammskinn vi ska köpa till vår Emmis, men ännu bättre att vinna ett! (Har tipsat 5 vänner)

  Något så otroligt mysigt att ha,
  känna med handen och på luddet ta !
  I soffan en mysig fäll,
  att krypa upp på när det är kväll !
  Vi ska sjunga bä bä vita lamm,
  tills sömnen kommer för vår madam… 😉

  Gilla

 300. christina

  Jag vill ha ett lammskinn i julklapp.

  Gilla

 301. Jag skulle pimpa barnvagnen med lammfällen. Form och funktion i skön förening. Varför ska lillan frysa när hon kan mysa…. Och om jag vinner och fällen är riktigt fin så kommer jag att göra massor av gratisreklam ”Jaaa, visst är det en gossig fårpäls, den kommer från Drefserys”. De andra mammorna på öppna föskolan kommer apselut bli imponerade :-).

  Ha det gott.
  //Kajsa

  Gilla

 302. Jag skulle så otroligt gärna vilja vinna fällen. Var på Gotland förra helgen och satt vid brasan på en fårfäll och drack choklad med snö vinande utanför. Helt underbart!
  Vad vore då bättre än att ha en aldeles egen fäll hemma och kunna vardagslyxa och minnas Gotlandshelgen.
  Länkar givetvis…

  Gilla

 303. Kicki

  Jaaaa, jag vill vara med o hoppas att vinna, nu när jag skall opereras, o jag kommer hem o blir mycket sittande, så skulle skinnet, vara min extra hud 🙂
  Fin o stämningsfull blogg du har.
  Ha en skön jul o så håller jag tummarna
  Kram Kicki

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s