Mer om ull

Nu har äntligen även vi sportfånar upptäckt att ull är förträffligt! Läs på marathon.se om ull i sportsammanhang och om att det nu finns möjlighet att göra bra miljö- och klimatval även som idrottare. Tänk att kunna välja bort syntetplagg och därmed inte vara beroende av olja. Och nej: ull kliar inte och luktar inte får MEN värmer även om det är blött, transporterar bort fukt lika bra som syntetmaterial och framförallt är det ett naturligt material. Fast jag får väl erkänna att jag också haft fördomar om ull men jag kryper till korset – framtidens funktionsplagg kommer att vara av ull!

Barn som är fulla av spring ska ha bekväma och lagom varma kläder och även för dem finns bra alternativ med ull. Läs mer om bl a ull, underställ och att klä sig rätt på vintern oavsett om man är stor eller liten: Ullunderställ, Vinterklädsel & Bergens Ull. Själv lutar jag åt att investera i ett ull-underställ – hoppas det finns i vuxenstorlek också!

Annonser

2 kommentarer

Filed under Skinn & ull

2 responses to “Mer om ull

  1. CCC

    Tror också ull kommer, men framför allt är lammköttet på frammarch. Underbart att folk börjar upptäcka svenskt lamm! Tack för tipset om att frysa skalen, det är ju inte alltid man är i skick för att koka soppa efter ett kräftkalas…Kram!

    Gilla

  2. Eva

    Hej och tack för fin respons på min smyckesblog! Väldigt intressant blog, ska prova soppan! Ull är en underbar naturprodukt.Sommarhälsningar från AngelPearls Eva

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s