Honung

Nu har det slungats, silats, ympats, rörts och snart är det dags att tappa upp honungen på burkar. Hela huset doftar sött och nyslungad honung är väldigt gott på frukostgröten. Nästa vecka blir det ytterligare en slungning och sen är det snart dags för invintring.

Höstens honung

Höstens honung

Advertisements

8 kommentarer

Filed under Biodling

8 responses to “Honung

  1. Eva

    Hej Jenny! Vilken otroligt snygg lamineringsmaskin- en sån skulle jag verkligen vilja ha! (Allt skulle väl bli ”inplastat” hemma hos mej..) Honung är alltid lika gott! På helgen (när det inte är brått iväg till jobbet) lyxar jag till det med the med honung. Snart är min burk slut därhemma. Skulle gärna köpa en fin burk av dej om jag nu hade ”vägarna förbi” ! Trevlig helg önskar AngelPearls Eva

  2. Ja här plastas det för glatta livet… 😀

    Och så hoppas jag att du nån gång hittar hit – för honung är verkligen både gott & lyxigt. Särskilt nyslungad.

  3. Vad härligt det låter att slunga sin egen honung! Kram och passar på att önska dig en härlig helg!

  4. Tack – önskar dig detsamma! 🙂

  5. Mmm.. gôtt med honung! Jag är fortfarande intresserad av ett samarbete. Så hör gärna av dig. Kram Tess 🙂

  6. Therese> Klurar & letar – har svarat på forumet! 🙂

  7. Elin

    Honung till oss kanske du kan skicka med äldste sonen? Jag mötte honom nyss och nu ska han ta tag i allvaret med skolan 🙂 Han kanske kan komma förbi med det om han har någon minut över, kom jag att tänka på nu efterår. Vore lovely!

  8. Jaa – hade jag inte en tanke på men det var en bra idé. Skickar med honom en burk nästa vecka! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s